ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ


“Προς:
Δημήτριο Πράσσο, ιδιοκτήτη και διαχειριστής της ιστοσελίδας με την ονομασία Santonews

Των Νέων Βουρβούλου
Βουρβούλος 15.05.2020

Κύριε Πράσσο,

Σας αποστέλλουμε έγγραφη απάντηση μας στο άρθρο του κ. Ελευθερίου Γαβρίλη που φιλοξενείται στον ιστότοπο σας και παρακαλούμε για την δημοσίευσης της.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αναδειχθήκαμε πλειοψηφήσας συνδυασμός της κοινότητας του Βουρβούλου. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τον συνδυασμό της μειοψηφίας που με κάθε τρόπο επιχειρεί να σπιλώσει την προσπάθεια μας και να επαναφέρει φαντάσματα του παρελθόντος.
Ο κ. Γαβρίλης φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται την ευήθεια και την άγνοια συγκεκριμένων συμπολιτών μας, προκειμένου να υλοποιήσει την επιδίωξη του για την ονομασία της πλατείας του Βουρβούλου, ένα θέμα για το οποίο έχουν αποφασίσει οι αρμόδιες υπηρεσίες και θεσμοί.
Στις αιτιάσεις που μας αποδίδει, απαντάμε ότι, ο κ. Έπαρχος ουδέποτε υπέβαλλε έγγραφο του για το ζήτημα της ονοματοδοσίας της πλατείας Βουρβούλου. Αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο ή επίσημη θέση του κ. Επάρχου την οποία έχει στη διάθεση του ο κ. Γαβρίλης θα θέλαμε δημόσια να λάβουμε γνώση της. Στο θέμα της πλατείας τηρούμε λοιπόν τις νόμιμες αποφάσεις των αρμοδίων και όχι διχαστική συμπεριφορά.
Είμαστε ανεξάρτητοι και δεν δεχόμαστε χειραγώγηση από κανέναν. Αυτό προφανώς προκαλεί και τις συντονισμένες αντιδράσεις συγκεκριμένων προσώπων εναντίον μας.

Όλες οι εκδηλώσεις και οι συνεδριάσεις μας είναι ανοικτές, δημόσιες και πάντοτε στέλνουμε προσκλήσεις στους αιρετούς, όπως και στην περίπτωση της κοπής της πίτας μας.

Μεταξύ των αρμοδιοτήτων μας, τις οποίες γνωρίζουμε πολύ καλά, δεν είναι να παρακαλάμε κανέναν. Ασκούμε τις αρμοδιότητες μας, λαμβάνουμε συλλογικές αποφάσεις και ζητάμε την εφαρμογή τους. Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει στο χωριό και κάνετε λάθος αν έχετε διαφορετική άποψη. Για το λόγο αυτό υπάρχει το συμβούλιο της κοινότητας και ο Πρόεδρος του Χωριού.

Σεβόμαστε τον κατάλογο με τις απόψεις σας για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο χωριό μας, αλλά επειδή στην πλειοψηφία τους δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, θα θέλαμε να μας τα καταθέσετε γραπτώς προκειμένου να τα διαβιβάσουμε στο Δήμο Θήρας για να υλοποιηθούν άμεσα.
Αν γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος της κοινότητας μας προκαλεί δυσαρέσκεια στον κ. Δήμαρχο Θήρας, παρακαλώ να μας αποκαλύψετε τις πηγές σας ονομαστικά καθώς και την αιτία της δυσαρέσκειας, εκτός αν οι ευλογημένοι άνθρωποι που αναφέρετε, σας έχουν πληροφορήσει για γεγονότα που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Το χωριό είναι ενωμένο και στέκει στο πλευρό μας γιατί γνωρίζει ότι είμαστε νέοι, έντιμοι και αγωνιστές. Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πετύχετε τον απώτερο στόχο σας, αν δεν αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και τις εμπάθειες που σας κυριεύουν.
Ελπίζουμε να σας διαψεύσαμε και να σας αποδείξαμε ότι έχετε εσφαλμένες διαπιστώσεις και ότι στόχος μας είναι η συνένωση όλου του χωριού και η πρόοδος του.

Με εκτίμηση

Νέοι Βουρβούλου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *