“ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ”

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΠΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

 

 

“Πρέπει εμείς οι νέοι της Σαντορίνης να αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη πρώτα αλλά και την αντιμετώπιση των γύρων μας όσο μπορούμε ώστε να υπάρχει άμεση λύση στο νησί μας και στην χώρα μας!!!

Πρέπει να σεβαστούμε το νησί μας τον τόπο μας σε αυτο το κρίσιμο σημείο, ηρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας από εμάς τις ευθύνες που του αναλογούν εάν θελουμε όλοι αυτό να τελιωσει άμεσα.

Φυσικά αναφέρομαι στην  επαφή με τους γύρω μας, στην κοινή λογική που πρέπει να επικρατήσει απέναντι σε ένα ζήτημα σοβαρό κυριολεκτικά ζωής και θανάτου.

Φυσικά και χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός στις οικογένειες μας και στους γύρω μας, αλλά θελω να επιμείνω στην λογική όπου πρέπει να συντονιστούμε άμεσα όλοι.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παγκόσμια οδηγία να αποφύγουμε όσο μπορούμε την επαφή με άλλους ανθρώπους και εδώ να γίνετε εντελώς το αντίθετο, αποφύγετε  τις συνεστιάσεις με άλλους ανθρώπους και ειδικά τα ταξίδια!!!

Τις προάλλες είδαμε να υπάρχουν κάποιοι που να μαζεύονται ακόμα και στις παραλίες και να διασκεδάζουν με κάτι τόσο σοβαρό!!!

Αυτήν την στιγμή νομίζετε ότι η διασκέδαση και η χαρά θα νικήσει τον φόβο του κοροναϊού???

Στην παρούσα κατάσταση χρειαζόμαστε  πιστη και να προσευχόμαστε για ενα καλύτερο αύριο σύντομα σε αυτό το δύσκολο αγώνα της υγείας όλων μας και την επιστροφή στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητα μας, έπειτα από όλα όσα έχουν γίνει,  είναι λάθος όταν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ‘’εμένα δεν με πιάνει τίποτα’’ χωρίς να πλύνουν τα χέρια τους μετά, δίχως να τηρούν τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής.

Για το νησί μας για την αγάπη προς τον τόπο μας το επόμενο χρονικό διάστημα, το οποίο παραμένει άγνωστο το ποσό θα διαρκέσει θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε αντιμετωπίζοντας την παγκόσμια απειλή που λέγεται κοροναιος με τους κανόνες της λογικής και όχι αυθορμητισμοί και εγωιστικές κινήσεις. Πρέπει να ζούμε, βασικά εάν όλοι, αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και τις τηρήσουμε όπως πρέπει όλοι όμως!!!

Εύχομαι να συνεργαστούμε όλοι μεταξύ μας και η επόμενη μέρα χαράς και ελευθερίας μας πάλι να έρθει σύντομα στο νησί μας που θα παραμείνει όπως το ζήσαμε υπέροχο και υγιές!!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *