ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΑLLE ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Η A.R.T.O.S ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΛΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

  “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΙΣ ART.T.O.S στην (BIENNIAL WORLD CHILDRENS ART EXHIBITION 2019) στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στην ΙΑΠΩΝΙΑ

Η ART.t.o.S (Art Team of Santorini) μαζί με τους μικρούς της καλλιτέχνες από τα παιδικά τμήματα εκπροσωπεί τη Σαντορίνη στον 20ο παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής Biennial World Children’s Art Exhibition, που διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Η εκδήλωση Biennial World Children’s Art Exhibition διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από το 1981 στην Καναγκάουα, δίπλα στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο και παρουσιάζει παιδικά έργα τέχνης από όλο τον κόσμο. Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της ζωγραφικής για να ενισχύσει τα όνειρα και τη δημιουργικότητα των σημερινών μικρών παιδιών, τους ηγέτες του αύριο.

Η έκθεση αποσκοπεί επίσης στην περαιτέρω κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών του κόσμου και στη διαφορετικότητα του τρόπου ζωής παγκοσμίως. Κάποια από τα παιδιά, μαθητές των εργαστηρίων της ARTtos, πήρανε μέρος στο διαγωνισμό για να αναδείξουν τον τόπο τους μέσα από την τέχνη. Έτσι έβαλαν όλη την αγάπη τους και την προσπάθεια δίνοντας κάθε ένα τη δική του εικόνα για το νησί και τα όνειρά του. Σ’ έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό αυτό έχει σημασία! Η χαρά για συμμετοχή και δημιουργία!

Τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων και η βραβεύσεις θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουλίου του 2019 από την Biennial World Children’s Art Exhibition. www.earthplaza/biennial/English/

Children’s Museum of Art”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *