Site icon Santonews

Οι κουκουλοφόροι της ιντερνετικής εποχής

 

 

 

  Επειδή μια ψωραλέα ομαδούλα, αφού έπαιξε το μικρο-παραταξιακό της ρόλο στις εκλογές, ήθελε να παίξει και “Προμηθέα Δεσμώτη”. Που πα ρε Καραμήτρο!. Εδώ ολόκληρος Μινωτής και ζορίστηκε (με υπέροχο κατά πως λένε, αποτέλεσμα- ήμουν πολύ μικρός για να το δω). Και έρχεται ένας ψιλικατζής, να δώσει το μυστικό των θεών -τη φωτιά- στους αδικημένους του κόσμου τούτου;.

Καλά έκανε, ο υπερφίαλος χομπίστας. Όταν όμως στοχοποιεί με ψεύτικα προφίλ-τρολλ- και ασυναρτησίες, λοιδορεί και εξυπνακίζει, έρχεται η ώρα των συνεπειών. Το ΙΡ της λαίδης Γεωργίας Νικολαίδης το βρήκα. Απευθύνθηκα σε φίλους ιντερνετάκηδες. Τα αισχρά σχόλια, για μένα τα προσπέρασα. (Μάλλον, τα διασκέδασα) Αλλά για συνεργάτες μου, δεν τα αφήνω να πέσουν κάτω. Το έχω δείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

 

 

Αγαπητέ ψιλικατζή. Τώρα!. Συγγνώμη στον “Ενημερωτικό Περίπλου”, για το περιεχόμενο του αγενούς ψευτοδιανοουμενίστικου σχολίου, αλλιώς, επακόλουθο, οι συνέπειες του νόμου. Και αυτή τη φορά σοβαρολογώ. Πούλα γλειφιτζούρια και μαγιό, αλλά όχι αμαυρωτική άποψη για συνεργάτες μου. Και μάλιστα, αυτή της  βδελυρής κάμπιας που ονειρεύεται πως θα γίνει πεταλούδα, αλλά ποτέ δεν θα γίνει. Ξέρεις γιατί;. Επειδή είναι γαιοσκώληκας, καταδικασμένος να τρέφεται από κόπρανα.

Τόσα, μπλόκα, τόσες εκτελέσεις ψυχών και προσωπικοτήτων, από κουκουλοφόρους στην Κατοχή;. Αλλά να ζούμε και μεταπολιτευτική Χούντα της ανωνυμίας;. Αρκετά!.

Exit mobile version