OI FOLKTRONICS ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΠΟΟΣ

 

 

 

  «Μουσική παράσταση Folktronics»                                                                                                                                                                                                                               

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την απολαυστική και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική παράσταση «Folktronics».

Πρόκειται για ένα project που έχει σα στόχο να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από την τεράστια ποικιλία ήχων και «τραγουδιστικών» ποιοτήτων που η ανθρώπινη φωνή μπορεί να παράγει. Οι λαϊκές φωνητικές παραδόσεις ανά τον κόσμο είναι η πλουσιότερη πηγή τέτοιων δειγμάτων και αποτελούν την πρώτη ύλη.

Ωστόσο, τα folktronics δεν είναι μία συλλογή διασκευών παραδοσιακών τραγουδιών. Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός και το διαρκώς μεταβαλλόμενο μα ταυτόχρονα ενιαίο αισθητικά ηχητικό περιβάλλον που δημιουργείται με τη χρήση sampling και ηλεκτρονικών ήχων απαλλάσσουν την πρώτη ύλη από το πολιτισμικό της παρελθόν και δημιουργούν έτσι μία μουσική πολύχρωμη και ρέουσα που δε μπορεί να προσδιοριστεί ούτε στη γεωγραφία, ούτε στο χρόνο.

Φωνή: Λινάρδου Άννα

Electronics: Βαρουτάς Γιώργος”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *