ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η QATAR AIRWAYS

 

 

 

 

“Η Qatar Airways ανακοίνωσε νέες αεροπορικές πτήσεις από τη Ντόχα προς το δημοφιλές νησί της Σαντορίνης για το καλοκαίρι του 2020.

Η αεροπορική εταιρεία θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου για να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς τη Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, με δρομολόγια που θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου 2020. Μέχρι και τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις θα δρομολογηθούν μεταξύ Ντόχα και Σαντορίνης.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη Σαντορίνη, την Ελλάδα και το Ντουμπρόβνικ, η Κροατία θα ενταχθεί στο παγκόσμιο μας δίκτυο το 2020”, δήλωσε ο επικεφαλής της, Akbar Al Baker, της Qatar Airways Group.

Οι εποχιακές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ της Κροατίας θα γίνονται με Airbus A320, που διαθετουν 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

«Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερη απρόσκοπτη επιλογή σύνδεσης. Με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων, το δίκτυό μας θα επεκταθεί σε 170 προορισμούς επιβατών, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση μας ως μία από τις πιο συνδεδεμένες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως “, πρόσθεσε ο Al Baker.

 

 

 

 

 

Photo source: Athens International Airport (AIA)
Qatar Airways aircraft at Athens International Airport (AIA).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *