Site icon Santonews

O Ζ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Καλωσήρθες Παρασκευά!

Ο Ζώρζος Παρασκευάς, της Βαρβάρας και του Δημητρίου Ζώρζου, με καταγωγή απο το Ακρωτήρι, ενώθηκε με την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Ο Παρασκευάς, που έχει φοιτήσει και ασχοληθεί με τη συντήρηση και φύλαξη αρχαιοτήτων, στο ΤΕΕ Εμπορείου και το ΙΕΚ Φηρών αντίστοιχα, έχει εργαστεί στον Αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου καθώς και στα Αρχαία των Φηρών, αναπτύσσοντας έτσι μεγαλύτερη αγάπη για την ιστορία του τόπου μας!

«Η Ιστορία μας, ο Πολιτισμός μας, είναι μείζονος σημασίας και πρέπει να τον διαφυλάξουμε αλλά και να τον προωθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο! Σαντορίνη δεν είναι μόνο το ηλιοβασίλεμα, Σαντορίνη είναι οι Τέχνες και η Ιστορία!

Ο λόγος που επέλεξα το ΤΩΡΑ και τον Μανόλη Ορφανό, είναι διότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος με καθαρό όραμα για την Σαντορίνη που μας αξίζει!»

Ο Παρασκευάς, άξιος συμπολίτης μας, είναι στον εργασιακό στίβο από μικρός, δουλεύοντας επί 15 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση (τουριστικό σκάφος), ενώ έχει εργαστεί και ως οδηγός, εντοπίζοντας και στους δυο τομείς, τις ελλείψεις και τα προβλήματα! Πλέον εργάζεται στο Τελεφερίκ, όπου παλεύει καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση χιλιάδων επισκεπτών.

Καλωσορίζω τον Παρασκευά στην ομάδα μας! Τον γίγαντα με τη χρυσή καρδιά, που χάρη στην καλοσύνη και τη διάθεση προσφοράς του, είναι πολύ αγαπητός σε όλη τη θηραϊκή κοινωνία, την οποία και θα υπηρετήσει για πρώτη φορά μετά τις 8 Οκτώβρη! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version