Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ

 

 

“Μια βαθιά και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και θέσεων είχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός με τα μέλη του Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΣΤΙΑ» Πύργου.

Κοινή ήταν η θέληση των δυο πλευρών για την ανάπτυξη και ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ανάδειξη των πολιτιστικών θεμάτων του νησιού.
Πρόκειται για ένα Σύλλογο που έχει επιδείξει σημαντικό έργο και ο κ. Ορφανός εξέφρασε την θέληση του να στηρίξει το έργο τους.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό και σπουδαίο το έργο σας. Δεσμεύομαι ότι όχι μόνον θα υιοθετήσω τις προτάσεις σας στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μου, αλλά θα διευρύνω και με κάθε τρόπο  την στήριξη του Συλλόγου σας», ανέφερε ο κ. Ορφανός.

Στην μεταξύ τους συνομιλία διαπιστώθηκε ότι έχουν κοινές θέσεις και προτάσεις. Άλλωστε και ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει επιδείξει  έντονη δραστηριότητα επί σειρά ετών στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Κατά την μεταξύ τους συνομιλία έθιξαν και θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή όπως το κυκλοφοριακό, το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, αλλά και τη δημιουργία παιδικής χαράς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *