Site icon Santonews

Ο Τρύφωνας Αρβανίτης με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΤΡΥΦΩΝΑΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
από το Ακρωτήρι
  Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας , είναι σταθερά προσηλωμένος στην ακαδημαϊκή αριστεία και την κριτική σκέψη.
Ωρίμασε πολιτικά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ξεκινώντας από τη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ και πιστεύει στην παιδευτική αξία της πολιτικής και στη δυνατότητα θετικών αλλαγών μέσω αυτής. Φορέας σύγχρονων αντιλήψεων και καινοτόμου νοοτροπίας ο Τρύφωνας έχει αποδείξει έμπρακτα τις ικανότητες του στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων.
  Τα τελευταία 7 χρόνια είναι στο τιμόνι της οικογενειακής του επιχείρησης την οποία έχει επεκτείνει με επιτυχία στον τουριστικό τομέα, επιδεικνύοντας επιχειρησιακή επάρκεια και οργανωτική δεινότητα.
Με την ενεργό συμμετοχή του στον ουσιαστικό δημόσιο διάλογο έχει καλλιεργήσει σχέσεις με μεγάλο ειδικό βάρος και ανυπομονεί να αξιοποιήσει όλο αυτό το κεκτημένο, συνεισφέροντας αποφασιστικά σε κάθε καινοτόμο και προοδευτική συλλογική προσπάθεια. Φιλοδοξεί να συμβάλει δημιουργικά στον εμπλουτισμό του Στρατηγικού Σχεδίου για τη Σαντορίνη, που υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή, με νέες καινοτόμες δράσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της βιώσιμης ανάπτυξης του νησιού μας.
Θέτει τις επιστημονικές του γνώσεις και τις επαγγελματικές του δεξιότητες στη διάθεση του νησιού του.
Προσχωρεί στο συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα, ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ζητά τη στήριξη των συμπατριωτών του και ειδικότερα των νέων, με τους οποίους μοιράζεται κοινούς στόχους, κοινά οράματα, κοινό μέλλον.
Δηλώνει ότι:
“μπορούμε, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σαντορίνης και το ανθρώπινο δυναμικό της, να κάνουμε το νησί μας, νησί πρότυπο στην καινοτομία την επιχειρηματικότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη “.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Τρύφωνα!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.
Exit mobile version