Ο Σ. ΔΡΟΣΟΣ ΑΜΑΡΤΗΣΕ, ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ: ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ

 

 

 

Τα έγγραφα φυσικά και θα παρατεθούν.   Αλλά με σειρά. Πάμε στο πρώτο. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Θήρας εγκαλείται από την αντιπολίτευση- την Θηραϊκή Πολιτεία- με έγγραφο το οποίο έχει αριθμό πρωτοκόλλου 10 297 και ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2019  για όσα θα διαβάσετε στο έγγραφο.

Πάμε τώρα στην ουσία: δηλαδή ο πολιτικός προϊστάμενος της καθαριότητας του νησιού εγκαλείται- ευσχήμως- διότι χρησιμοποίησε όχημα του Δήμου. Διαβάτη του διαδικτύου δες το- πρώτο – έγγραφο. είναι μνημείο για τους επερχόμενους

Ο δήμος ερωτάται αν τα οχήματα κινούνται νομίμως.  Δείτε και το βίντεο με τα οχήματα τα οποία ανακαλύψαμε κάποτε- τα σάρωθρα δηλαδή-  διαλυμένα.

Αν επιστρέφουν, δηλαδή τα οχήματα-  για να ξεκουραστούν Ασφαλώς στο χώρο στάθμευσης.

Το γαρ πολύ της ήττας γεννά παραφροσύνη.  Γιατί πρέπει να ομολογήσω την δική μου παραφροσύνη,  αλλιώς θα παραφρονήσω γενικώς.

Για την ώρα δεν θα γράψω πολλά παρότι μέσα μου υπάρχει ένας χείμαρρος πραγμάτων που πρέπει να ειπωθούν.  τα οχήματα είναι μάλλον κουνέλια. πρέπει να ξεκουραστούν και ενδεχομένως να ζευγαρώσουν για να πολλαπλασιαστούν.

Ο πολιτικός προϊστάμενος της καθαριότητας δεν δικαιούται να οδηγήσει τέτοιο όχημα;.

πάμε παρακάτω και τέλος: κάποιους ενοχλεί ότι ένας άνθρωπος Καθάρισε μετά από 9 χρόνια το νησί;.  Ένα τμήμα του, τουλάχιστον.

Συμπέρασμα: σύμφωνα με τον πολύ πικραμένο πρώην Δημάρχο, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας παίρνει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα του δήμου τα οδηγάει και παρά τις φωτογραφίες και τις μαρτυρίες που υπάρχουν ότι 4:00 το πρωί καθαρίζει περιοχές ο κύριος Νίκος Ζώρζος εικάζει πως μάλλον μεταφέρει δίμετρες καλλονές για προσωπική του διασκέδαση.

Τα επιχειρήματα τα ξέρω:   αν γίνει κανένα ατύχημα;. αν δεν έχει ΠΕΙ;. αν δεν έχει ταχογράφο. Αυτήν δηλαδή την υπεροχή καζουιστική η οποία απέτρεψε τον κύριο Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο από το να κάνει το παραμικρό στη Σαντορίνη. Την κατρακύλησε στα βάραθρα. Αν αυτό καταδεικνύει ενέργεια (και αποδείξεις, έχω πολλές). Δεν θα πω ντροπή!. Ας αναμετρηθεί με τη συνείδησή του. Σε 12 μέρες ο Σπύρος Δρόσος έκανε αυτό που ο ίδιος δεν κατάφερε σε 8,5 χρόνια. Ας συμβιβαστεί με την ιδέα και την ήττα. Τέτοια αντιπολίτευση, εκτός από εγωπάθεια και πίκρα, μαρτυρά και εμμονές.

Ενός πρώτου άρθρου κι άλλα έπονται για το θέμα. Με την οργή να τιθασεύεται δύσκολα.   Θα επανέλθω όμως.

ΥΓ. Επειδή ξέρω τους “αγάπη μόνο”. Μην κάνετε τον κόπο. Επιμένω. Ας μου καταρρίψετε ένα ρεπορτάζ και τα λέμε. δείτε και το βίντεο. Επί …. τη ευκαιρία. Δύο-τρεις μέρες μετά (κι εκεί έχω αποδείξεις) η κατασπαταλημένη περιουσία του Δήμου Θήρας, συμμαζεύτηκε. Αλλά τα σάρωθρα είχαν καταστραφεί. Δόθηκε 5ψήφιο νούμερο ευρώ για να επισκευαστεί το ένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *