Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΞΕΕ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΞΕΕ

 

Ο κ.  Μανώλης Καραμολέγκος θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΞΕΕ

Ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΞΕΕ

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη της ότι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου (Κυριακή και Δευτέρα) 2013, με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την σελίδα του.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει επίσης τα μέλη της ότι υποψηφιότητα στις  εν λόγο εκλογές έχει θέσει και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  κ. Μανώλης Καραμολέγκος με σκοπό την ακόμη καλύτερη και αποτελεσματικότερη συμμετοχή και εκπροσώπηση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, και για τους λόγους αυτούς, τα καλεί να τον υποστηρίξουν με την ψήφο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα http://ekloges.grhotels.gr/

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΞΕΕ

Σας πληροφορούμε ότι στις 15 Ιανουαρίου 2014, λήγει η θητεία της σημερινής Διοίκησης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος .

Ενόψει της λήξης της θητείας του , το Δ.Σ του Ξ.E.E., στην 26η συνεδρίασή του της 2 Ιουλίου 2013 αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ του Ξ.E.E., για το διάστημα 2014 -2017.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2013 , νωρίτερα χρονικά από ότι διεξάγονταν στο παρελθόν, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία και camping να είναι ακόμη σε λειτουργία, για να έχουμε μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές.

Προ Διετίας , η Διοίκηση του ΞΕΕ επεδίωξε και επέτυχε την τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου που ορίζει την διαδικασία των εκλογών, με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα εφεξής, οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης να διεξάγονται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου.

Για πρώτη φορά φέτος η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο έχει αναπτύξει και υποστηρίζει τεχνολογικά η Ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας» (ΕΔΕΤ Α.Ε.).

Η ΕΔΕΤ Α.Ε., βάσει σύμβασης που υπέγραψε με το Ξ.Ε.Ε., έχει την πλήρη ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας η οποία βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που διασφαλίζουν πλήρως το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Το Χρονοδιάγραμμα

5/8/2013 Λήξη προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων

26/8/2013-17/9/2013 Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους

17/9/2013 Λήξη προθεσμίας εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους

17/9/2013 Λήξη προθεσμίας τακτοποίησης οφειλών

20/9/2013 Αποστολή emails με την ψηφιακή κάλπη στους πιστοποιημένους εκλογείς

22/9/2013-23/9/2013 Ψηφοφορία

24/9/2013 Ανακοίνωση  Αποτελεσμάτων