Site icon Santonews

O ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ SKYSCANNER

 

 

 

  O skyscanner, είναι ένας διεθνής διαδικτυακός οργανισμός που ειδικεύεται στα ταξίδια. Απηχώντας τις τάσεις της κάθε τουριστικής περιόδου, δημοσιεύει λίστες που ποδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς, ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις των υποψήφιων ταξιδιωτών. Στην ισπανόφωνη έκδοσή του, δημοσίευσε πριν λίγο, τις αξιολογήσει για τους ιδανικού προορισμούς του Απρίλη. Στις κορυφαίες 3 θέσεις, βρίσκεται η Σαντορίνη, για την οποία γράφει:

 

 

 

 

“Όταν ψάχνουμε έναν καλό προορισμό για να ταξιδέψουμε τον Απρίλιο, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Ευρώπη έχει αρχίσει να ξυπνά από το κρύο και στα νερά των παραλιών των νησιών της μετριάζονται οι θερμοκρασίες όσο περιμένουν τους πρώτους γενναίους λουόμενους.

Στην περίπτωση του ελληνικού νησιού της Σαντορίνης , αυτές οι ειδυλλιακές παραλίες συνοδεύονται τέλεια από ονειρεμένους οικισμούς. Ένας από αυτούς είναι η πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά , φωτογραφημένα εκατομμύρια φορές για τα διάσημα λευκά και μπλε σπίτια και τα γραφικά σοκάκια του.

Μένοντας στα γοητευτικά ξενοδοχεία στα Φηρά , μπορείτε να περάσετε μερικές μέρες ιδανικές για μια ρομαντική απόδραση.

Η Σαντορίνη είναι γεμάτη με υπέροχη θέα στη θάλασσα , αλλά θα βρείτε επίσης πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε στη στεριά.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, είναι να πλησιάσετε την καλντέρα της Σαντορίνης , το επίκεντρο της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού. Υπάρχουν επίσης αρχαιολογικά ευρήματα, όπως αυτά της αρχαίας Θήρας ,  που είναι το και πατρογονικό όνομα της Σαντορίνης. Υπάρχουν υπολείμματα από το πέρασμα Ελλήνων, Ρωμαίων και Βυζαντινών από το νησί.

Ο μήνας Απρίλιος είναι μια καλή περίοδος για να ταξιδέψετε στη Σαντορίνη , καθώς η ενασχόληση είναι πολύ λιγότερη από την καλοκαιρινή περίοδο και ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να είναι καλός. Θα έχετε το νησί σχεδόν δικό σας!”.

 

 

1. Sevilla, España

 


2. Santorini, Grecia

 


3. Antigua Guatemala, Guatemala

 

 

 

Exit mobile version