Ο “ΝΟΕΜΒΡΙΑΝΟΣ” ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ SAF

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

«Οι Μικροί Μουσικοί»Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για παιδιά δημοτικού

Το εργαστήρι «Οι Μικροί Μουσικοί»  για παιδιά δημοτικού συνεχίζεται και φέτος μετά τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε η περσινή χρονιά. Παίζω μουσική σημαίνει εξερευνώ, ανακαλύπτω, ακούω, μοιράζομαι, συγκεντρώνομαι, συντονίζω και συντονίζομαι, εκφράζω και εκφράζομαι, σέβομαι και προτείνω, χαίρομαι και τραγουδάω τη λύπη μου, μιλώ μια γλώσσα που όλοι μπορούν να καταλάβουν αλλά που ταυτόχρονα είναι και μυστική.

«Παίζω Μουσική»Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για γονείς με τα παιδιά τους.

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς με τα παιδιά τους από 4 έως 8 ετών, έτσι ώστε από κοινού να χαρούνε την μουσική, να μοιραστούνε συναισθήματα και να συνομιλήσουν.

Δεν είναι τυχαίο που για τη μουσική χρησιμοποιούμε το ρήμα «παίζω». Έτσι λοιπόν αυτή η πρώτη προσέγγιση των παιδιών με τη μουσική θα κινηθεί γύρω απ’ το παιχνίδι, το μουσικό παιχνίδι και μέσα από αυτό θα αναδυθεί η μουσικότητα των παιδιών, η χαρά της συνεργασίας και η δημιουργική σκέψη. Η κίνηση, ο λόγος, τα μουσικά όργανα θα είναι τα εφόδιά μας γι’ αυτή τη διαδρομή.

«Μια διαφορετική Μουσική Βεγγέρα στη Σαντορίνη»Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός  και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, σε συνεργασία με τον Μουσικό Παιδαγωγό Μιχάλη Τόμπλερ διοργανώνουν μία ακόμη μουσική επίσκεψη στο Γηροκομείο – Πτωχοκομείο Σαντορίνης το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 11:00-12:00 . Η διαφορετική αυτή βεγγέρα αποτελεί μία ακόμη αφορμή για να τραγουδήσουμε και απολαύσουμε τη συντροφιά των μελών της ομάδας ανακαλύπτοντας νέους τρόπους επικοινωνίας.

To get informed about all of our activities and to have direct contact with the life of the Santorini Arts Factory, you can visit the facebook or facebook page.

https://www.facebook.com/santoriniartsfactory

https://www.santoriniartsfactory.gr

https://www.youtube.com/channel/UCI23XNZzzmn2RC2zZh9fNqQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *