Site icon Santonews

Ο Μηνάς Αρβανίτης υποψήφιος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

  “Με απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελούν τόσα χρόνια ο Μανόλης Ορφανός και η ομάδα του, τάχθηκα στο πλευρό του, χωρίς δεύτερη σκέψη! Η προοπτική για το μέλλον της Σαντορίνης και της Θηρασιάς ,είναι εμπνευσμένη και φιλόδοξη! Ο Μανόλης, Θέλει να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη των νησιών μας, προωθώντας πρωτοβουλίες για βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών μας.”

Ο Μηνάς, με καταγωγή από το Ακρωτήρι, του Επιφανίου Αρβανίτη, με καταγωγή από το Ακρωτήρι, και της Αναστασίας Λιαράκου από τη Μάνη, έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Ακμή στην Αθήνα με ειδικότητα ψυκτικός. Τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται επιτυχώς με την εστίαση και τον τουρισμό, διατηρώντας το δικό του εστιατόριο στο Ακρωτήρι. Ως πολιτικοποιημένος και συνειδητοποιημένος πολίτης έχει ξανά ασχοληθεί με τα Κοινά, βάζοντας υποψηφιότητα ως Πρόεδρος Ακρωτηρίου.

Μηνά, σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεσαι! Να είσαι σίγουρος πως μετά τις 8 Οκτωβρίου οι σκέψεις σου, οι ιδέες σου και τα όνειρα σου για αυτόν τον τόπο θα γίνουν πράξη! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Exit mobile version