«Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ»

 

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

 

«Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ και πραγματοποιήθηκε το  βιωματικό σεμινάριο  με τίτλο : «Ο μαθητής που με δυσκολεύει. Μια πρόκληση για την συμπερίληψη, αξιοποιώντας το εργαλείο της ομάδας στην τάξη» από το  Κέντρο  Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και με συντονίστριες τις ψυχολόγους κ. Κουνδουράκη Κλειώ και κ.Σωτηρίου Ζωή στελέχη  πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στις 4 Μαρτίου 2020 στη Σαντορίνη.

 

 

Το εν λόγω σεμινάριο αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τους  συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς  οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα με βιωματικό τρόπο να γνωριστούν και να συνδεθούν με έναν διαφορετικό τρόπο, να μοιραστούν εμπειρίες από την εκπαιδευτική τους εμπειρία. Οι συντονίστριες  με το κύρος, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους προσέδωσαν ποιότητα στο σεμινάριο ενώ με το μοναδικό τους τρόπο πρόσφεραν στην  ενδυνάμωση του ρόλου των εκπαιδευτικών  αξιοποιώντας τόσο τον εαυτό όσο και την ομάδα των ομοτίμων.

 

 

Ευχαριστούμε  θερμά την επιστημονική επιτροπή αλλά και τις ψυχολόγους κ.  Κουνδουράκη Κλειώ και κ.Σωτηρίου Ζωή στελέχη  πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  και περιμένουμε  με ανυπομονησία την επανάληψη του σεμιναρίου.

Ως ΔΣ της ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ  θεωρούμε πως τέτοιου είδους σεμινάρια αποτελούν ένα εφόδιο σημαντικό για το επάγγελμα μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον αυτές τις δράσεις  και με τις μικρές μας δυνάμεις ευελπιστούμε να  προσφέρουμε δημιουργικά   στους τομείς της επιμόρφωσης  και εκπαίδευσης των συναδέλφων μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *