Site icon Santonews

Ο Μανώλης Σιγάλας με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

.

  “Ο Μανόλης Ορφανός, για μένα είναι πηγή έμπνευσης! Είναι ο μόνος που θέλει να προσφέρει και να αναβαθμίσει το νησί έχοντας ως στόχο να μη γίνει αρχηγός, αλλά “οδηγός” των συμπολιτών του, χαράζοντας το δρόμο της ανάπτυξης. Δεν τον νοιάζει η θέση, αλλά η διάθεση. Δεν τον νοιάζει η εξουσία, αλλά η ουσία.”

Ο Μανώλης Σιγάλας, έχει καταγωγή από το Φηροστεφάνι. Γονείς του ο Νικόλαος Σιγάλας με καταγωγή από το Φηροστεφάνι και η Ελένη Σιγάλα από το Βουρβούλο. Ασχολείται με την εστίαση, διατηρώντας 9 χρόνια ένα εστιατόριο στο Φηροστεφάνι. Έχει αποφοιτήσει από το τεχνικό επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα την πληροφορική.

  Εκτός από τις υπηρεσίες του και τη φροντίδα που δείχνει στους επισκέπτες του νησιού, ασχολείται και λατρεύει τον αθλητισμό αφού θεωρεί ότι η διαύγεια και το καθαρό μυαλό επιτυγχάνονται με την ενασχόληση αυτή.

Εμπιστεύεται την οικογένεια του ΤΩΡΑ! και αν και είναι η πρώτη του φορά στα κοινά, η υποψηφιότητα του είναι πολύτιμη για την επίτευξη του στόχου μας. Βοηθός, συμπαραστάτης, αγωνιστής, και μετά τις 8 Οκτωβρίου και νικητής, θα συμβάλει τα μέγιστα στη ριζική αλλαγή του νησιού μας!

Σε υποδεχόμαστε Μανώλη όπως σου αρμόζει! Δυναμικά, ενεργά και δημιουργικά. Πάμε μαζί για να κάνουμε τα νησιά μας συνώνυμο των αλλαγών και της ευημερίας. Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version