Ο Μ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 

 

 

“Για πρώτη φορά ο Δήμος Θήρας, που θα εκπροσωπηθεί από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και επικεφαλή της παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» Μανόλη Ορφανό, θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εκδήλωση που πραγματοποιείται, στην καρδιά των γεγονότων, στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία οι εκπρόσωποι των περιφερειακών και τοπικών αρχών  ενημερώνονται από τα στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους τομείς της Ανάπτυξης και της τεχνογνωσίας.

Οι εκπρόσωποι των περιφερειών θα συναντηθούν και θα συζητήσουν με τους αρμόδιους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και με τεχνοκράτες για τα προγράμματα που μπορούν να συμμετάσχουν για την ανάπτυξη των περιοχών τους.

Ο Δήμος Θήρας, δια του Μανόλη Ορφανού, για πρώτη φορά θα έχει συμμετοχή για να ενημερωθεί και να μπορέσει να διεκδικήσει προγράμματα για τον εκσυγχρονισμό των νησιών.

Ο Μανόλης Ορφανός έχει ήδη έρθει σε επαφή και για κατ ιδίαν συναντήσεις με Ευρωβουλευτές που θα μπορέσουν να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στις Βρυξέλλες μαζί με τον Μανόλη Ορφανό θα βρίσκονται και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το μέλος του ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ Ιάκωβος Δακουτρός”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *