Ο «ΚΑΝΑΔΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ» ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ-ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

 

Η ΠΟΕΔΗΝ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ)

 

 

 

Ο «Καναδός Ασθενής» δεν είναι μια ακόμα ταινία. Είναι ένα ακόμα μέρος του σήριαλ το οποίο ξεκίνησε, από τη στιγμή, που η Σαντορίνη απέκτησε Δημόσιο Νοσοκομείο. «Τα καλαμαράκια της Μυκόνου», σε παράθεση με μια επιτυχημένη νοσηλεία. Οι πολυεθνικές Ασφαλιστικές, υπό την προστασία κάποιων. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θήρας, έδωσε κάποιες εξηγήσεις.

«Μόνο το 2018, το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, εξυπηρέτησε 65. 116 ασθενείς. 27.544 ασθενείς στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών, τη στιγμή που το Ασκληπιείο της Βούλας, για το ίδιο διάστημα εξυπηρέτησε 37.000. Ένα Νοσοκομείο με πολύ περισσότερες κλίνες, με πολλά περισσότερα χρόνια λειτουργίας. 36.251 ασθενείς προσήλθαν στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Έγιναν 1.321 νοσηλείες. Και αυτό είναι το είναι πολύ σημαντικό, γιατί το Κέντρο Υγείας  δεν έκανε νοσηλείες. Όλους αυτούς τους νοσηλεύσαμε δωρεάν», λέει ο κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης.

 

Την ίδια στιγμή η ΠΟΕΔΗΝ, που ενώ πριν δεν ήξερε τη Σαντορίνη των 4-5 γιατρών, που ξημεροβραδιάζονταν στο Κέντρο Υγείας, τώρα βρήκαν το Νοσοκομείο της, ως αγαπημένο στόχο. Αρκεί να μην μπέρδεψαν τη Σαντορίνη με τη Νίσυρο (ηφαιστειακά νησιά και τα δύο), όπως πρόσφατα, έπαθαν  και βρέθηκαν σε βέρτιγκο με τα Υπουργεία, ανάμεσα στα οποία δεν μεσολαβεί καν θάλασσα.

 

Θα ακουστούν τα όσα είπε ο κ. Πανοτόπουλος, στα αποσπάσματα που αναρτώνται. Για τους αγαπητούς ΠΟΕΔΗΝΑΤΖΗΔΕΣ, μόνο μια παρατήρηση: Το μοντέλο λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, υπήρξε επιλογή της Τοπικής Κοινωνίας. Δηλαδή: ΔΩΡΕΑΝ για τους κατοίκους. ΔΩΡΕΑΝ για τους ανασφάλιστους. ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τις Τρίτες χώρες, ας πληρώσουν επιτέλους οι Πολυεθνικές Ασφαλιστικές. Παρα-είμαστε φτωχοί ως λαός για να δείχνουμε τέτοια γενναιοδωρία. Οι ασφαλιστικές πληρώνουν, όχι οι ασθενείς. Τι στο καλό, δεν καταλαβαίνουν;.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *