Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ Γ. ΒΛΑΣΕΡΟΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Η ΔΡΑΣΤΡΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

 

ΒΛΑΣΕΡΟΣ_ΙΑΝ_2015«Οδοιπορικό» στις Κυκλάδες

 

Από την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καμία διακοπή, ο Γιάννης Βλασερός, ιατρός-καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, περιδιάβηκε τα κυκλαδονήσια προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και γνωστούς και να ανακοινώσει εκ του σύνεγγυς, επίσημα, την υποψηφιότητά του.

 

Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, ο Γ. Βλασερός βρέθηκε στη Σύρο, όπου υπέβαλε την υποψηφιότητά του στη συντονιστική επιτροπή του Κινήματος. Στον τηλεοπτικό σταθμό «Αιγαίο TV» παραχώρησε και την πρώτη του επίσημη προεκλογική συνέντευξη.

 

Εν συνεχεία, ταξίδεψε στο «νησί του», τη Νάξο, τον τόπο καταγωγής του. Εκεί, στο Φιλότι και τον Κυνίδαρο, συναντήθηκε με χαρά με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και καλούς φίλους. Συζήτησαν «εσωτερικά», παραταξιακά θέματα, αλλά και τοπικά γενικότερου ενδιαφέροντος. Έγινε αποδέκτης παραπόνων, συμβουλών αλλά και παραινέσεων, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει στις Κυκλάδες, στη χώρα, γενικότερα, αλλά και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. «Έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Εγώ, προσωπικά, την απόλαυσα πολύ, γιατί ήρθα σ’ επαφή με πολύ κόσμο και άκουσα πολλές γνώμες», λέει.
Επισκέφτηκε και το ΚΥ του νησιού.

 

Τις τελευταίες ημέρες της περιοδείας του τις πέρασε στη Σαντορίνη. Ήρθε σ’ επαφή με τους ανθρώπους του νησιού, επισκέφτηκε το δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας της περιοχής, για περισσότερη ανάλυση πάνω στα τρέχοντα πολιτικά αλλά, κυρίως, τα κυκλαδικά ζητήματα υγείας.