Site icon Santonews

Ο Γρηγόρης Μαντούσης ξανά υποψήφιος με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ
(Αντιδήμαρχος)
Μαζί μας, υποψήφιος και πάλι για τις δημοτικές εκλογές ο Γρηγόρης Μαντούσης.
  Με καταγωγή από την Ήπειρο, υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης, ως Αξιωματικός της Αστυνομίας στις Κυκλάδες για μια εικοσαετία και μετά την συνταξιοδότησή του, εγκαταστάθηκε στην αγαπημένη του Σαντορίνη, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Αναστασία Παπασιδέρη, τον γιό του Θοδωρή, επιχειρηματία τουρισμού και περιοδικά την κόρη του Σπυριδούλα, αρχιτέκτονα.
Επιτυχημένος Αξιωματικός ο Γρηγόρης, ως δημότης της Σαντορίνης, τυγχάνει της καθολικής αποδοχής των συμπολιτών του, για το ήθος και την εντιμότητα του.
  Υπεύθυνος και ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική παρουσία και πλούσια εθελοντική προσφορά και κυρίως με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και στην διαχείριση ανθρώπινων και φυσικών πόρων.
Καταξιώθηκε στη θέση του Αντιδημάρχου, με ευρύ κύκλο αρμοδιοτήτων.
Επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και παρήγαγε σημαντικό έργο στον τομέα της αναβάθμισης των κυκλοφοριακών υποδομών και της οδικής ασφάλειας, στον τομέα της πολιτικής προστασίας, στη λειτουργία της αγοράς, στο χειρισμό των κοινοχρήστων χώρων, στην διαχείριση κρίσεων (όπως στην πανδημία και στις φυσικές καταστροφές), αλλά και στην καθημερινότητα του δημότη.
  Στρατεύεται και πάλι με αποφασιστικότητα στον αγώνα του “Σαντορινιού Οράματος”, έχοντας ως στόχο τη συνέχιση και ολοκλήρωση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σαντορίνης που υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή , δηλώνοντας :
‘’Είναι υποχρέωσή μου, να συνεχίσω, ώστε να ολοκληρωθούν ζωτικά έργα για τα νησιά μας, που η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει. Λιμάνι, μαρίνα, τελεφερίκ, διαχείριση απορριμμάτων, οδικό δίκτυο, δημοτική συγκοινωνία, διαχείριση ροών και κυκλοφορίας,,.
  Ο Γρηγόρης Μαντούσης αποτελεί προστιθέμενη αξία για το Συνδυασμό μας και τον υποδεχόμαστε με χαρά.
Καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας Γρηγόρη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.
Exit mobile version