Site icon Santonews

Ο Γιώργος Σκοπελίτης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Γιώργο αδερφέ μου, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Μετά απο την πολυετή φιλία μας, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως σε αυτόν τον αγώνα δεν θα ήσουν συναγωνιστής!

  Ο Σκοπελίτης Γιώργος, του αείμνηστου Μακαρίου -προέδρου επί σειρά ετών της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών- και της Ασημίνας, πρώην Επάρχου Θήρας, μεγάλωσε στην Έξω Γωνιά, απ´όπου καταγόταν και ο πατέρας του. Φοίτησε στα σχολεία του νησιού και έπειτα προχώρησε σε σπουδές Γεωπονίας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πήρε και το πρώτο του πτυχίο ως Γεωπόνος. Ανέκαθεν ανήσυχο πνεύμα, συνέχισε και με άλλες σπουδές, κατακτώντας το δεύτερο πτυχίο του ως Οινολόγος, από το τμήμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πατέρας δύο παιδιών, του Μάριου και του Χαρίτωνα, ο Γιώργος θέλει να μεγαλώσουν οι γιοι του σε έναν τόπο καθαρό, λειτουργικό και σύγχρονο!

  «Ο Μανόλης είναι αγαπημένος φίλος και θέλω να τον βοηθήσω να υλοποιήσει το όραμα του. Γιατί ο Μανόλης έχει όραμα! Είναι άνθρωπος αποτελεσματικός και αυτό χρειαζόμαστε ως Κοινωνία για να αλλάξει άρδην η δύσκολη καθημερινότητα μας! Δεν είναι πολιτικός, είναι άνθρωπος των πράξεων, θέλει να κλείνει γρήγορα εκκρεμότητες και να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες των πολιτών! Ο Μανόλης έχει δώσει δείγμα γραφής, τόσο με την υψηλή εποπτεία του στο ΔΑΠΠΟΣ, όσο φυσικά και με την απολύτως επιτυχημένη του προεδρία στη ΔΕΥΑΘ! Έδωσε άλλον αέρα και στους δύο οργανισμούς! Ακόμα μια απόδειξη πως με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας! Τέλος, θεωρώ ηθική μου υποχρέωση, να δουλέψω για το καλό του τόπου μου, του τόπου στον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μου! Να δουλέψω στο πλευρό και άλλων νέων ανθρώπων που έχουν όρεξη και πρόγραμμα!»

Ο Γιώργος, Προϊστάμενος Αγροτικής Οικονομίας στο Επαρχείο Θήρας επί σειρά ετών, γνωρίζει τη σημασία του Πρωτογενούς τομέα και βοηθάει καθημερινά αγρότες, οινοποιούς και όλες τις ειδικότητες, ώστε να διατηρήσει η Σαντορίνη την ισορροπία της ανάμεσα σε όλους τους κλάδους: πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή.

Υπερ-δραστήριος και δυναμικός, ο Γιώργος ασχολείται ενεργά και με τον αθλητισμό, όντας μάλιστα πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, με την ομάδα βόλλεϋ γυναικών να βρίσκεται επί μακρόν στην Α1 μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια τη δική του καθώς και όλων των παραγόντων!

«Η Σαντορίνη, είναι νησί της ευκαιρίας, αλλά θέλουμε ευκαιρία και ανάπτυξη χωρίς αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής μας! Θέλουμε τη στελέχωση του Γ. Νοσοκομείου ώστε να νιώθουμε ασφαλείς, αλλαγές στο κυκλοφοριακό που είναι αιτία καθημερινών συγκρούσεων, θέλουμε να προωθήσουμε τα τοπικά μας προϊόντα ακόμα περισσότερο γιατί τους αξίζει μια υψηλή θέση στην παγκόσμια αγορά, θέλουμε να ζούμε στη Σαντορίνη του 2023 με αντίστοιχες υποδομές και όχι με αυτές του 1980! Πρέπει να σταματήσουμε να ψηφίζουμε με βάση την οικογενειοκρατία! Να μην είμαστε κοντόφθαλμοι! Πρέπει να ψηφίσουμε ΤΩΡΑ! για την αλλαγή των νησιών μας!»

Καλωσήρθες φίλε Γιώργο! Η στήριξη σου σημαίνει πολλά για εμένα προσωπικά αλλά και για ολόκληρη την ομάδα του ΤΩΡΑ! Προχωράμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version