Site icon Santonews

Ο Γιάννης Καφετζόπουλος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

“Υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! τον Γιάννη!

Ο Γιάννης, με καταγωγή από την Αθήνα, από μικρό παιδί μένει και έχει μεγαλώσει στη Σαντορίνη. Οι γονείς του, Γεώργιος και Μαρία Καφετζοπούλου.

«Νιώθω τυχερός που μεγάλωσα σ’ αυτόν τον τόπο, και ομολογώ ότι αυτό το νησί το αγαπώ! Έχτισα τη ζωή μου εδώ, και απ΄ όσα μέρη κι αν έχω ταξιδέψει, συνειδητοποίησα πως η Σαντορίνη με επέλεξε, και όχι το αντίθετο! Γι΄ αυτόν τον λόγο επιλέγω κι εγώ Τώρα τον κατάλληλο άνθρωπο για να την κρατήσει ψηλά. Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί είναι δραστήριος και κάθε πρόβλημα του νησιού μας γίνεται προτεραιότητά του!»

 

 

Ο Γιάννης, από μικρός ήταν δημιουργικός, με φαντασία. Αποφοίτησε από τη σχολή Le Monde, με ειδικότητα σεφ, αλλά δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό, γιατί τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, η μηχανολογία. Πλέον ασχολείται με ανακαινίσεις-εκσυγχρονίσεις κτιρίων, ενώ ακολουθεί τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής, που θέλουν τα smart σπίτια, το 3D design και το 3D printing να κατακλύζουν τη ζωή μας.

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η αδυναμία του, είναι η μηχανή του με την οποία νιώθει ελεύθερος!

Φίλε Γιάννη, στις 8 Οκτωβρίου ανέβα στη μηχανή σου, και άσε τον αέρα της αλλαγής να σε οδηγήσει! Με σεβασμό στον τόπο μας, και με τη δική σου βοήθεια, θα εκσυγχρονίσουμε τα νησιά μας διατηρώντας την αίγλη και την αύρα τους. Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version