Site icon Santonews

Ο Γιάννης Γρατσίας με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

 

 

“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ
Μαζί μας ,υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ
Είναι πατέρας δύο παιδιών και ενός εγγονού.
  Ο Γιάννης είναι επαγγελματίας χειριστής αεροσκαφών και πτυχιούχος ναυπηγός, μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων Τ/ΚΕΠ, στο Λιμεναρχείο
Θήρας. Ενεργός πολίτης με έντονη και διαρκή ενασχόληση με τα κοινά :
● εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος αδιάλειπτα από το 2003 έως σήμερα .
● έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του δήμου Θήρας και έχει ασκήσει τα καθήκοντα του Προέδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, από το 2004 έως το 2010.
Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό με πολλαπλά ενδιαφέροντα συνέβαλε ουσιαστικά:
● στη σύλληψη και στην τεχνική υλοποίηση της ιδέας για την κατασκευή του αεροδρομίου της Ανάφης, από τη θέση του άμισθου τεχνικού συμβούλου του δήμου Ανάφης.
●πρόσφατα ενεργοποίησε και πάλι την Αερολέσχη Σαντορίνης.
Έχοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση, πλούσια εμπειρία και γόνιμες καινοτόμες ιδέες, αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο για κάθε συλλογική προσπάθεια που αποβλέπει στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Σαντορίνης.
Ανθρωπος των δύσκολων αποστολών, πήρε την απόφαση να συνεχίσει τις “πτήσεις του” στο μέλλον με τα “φτερά” του “Σαντορινιού Οράματος”
Θέτει την αστείρευτη ζωτικότητα του, τις πλούσιες εμπειρίες και την πολύτιμη πείρα του στη διάθεσή του συνδυασμού ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνοντας ότι :
” αν με τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους οι συμπατριώτες μου, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με το Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και τους συνεργάτες του στο ” Σαντορινιό Όραμα” για την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Σαντορίνης.
Πρόθεση και επιθυμία μου είναι να συμβάλλω αποφασιστικά στην κατασκευή και λειτουργία των νέων λιμενικών έργων της Σαντορίνης (νέο λιμάνι, μαρίνα ), καθώς και στην αναβάθμιση των υφιστάμενων λιμενικών υποδομών του δήμου μας .
  Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιάννη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.
Exit mobile version