Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

 

 

 

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θήρας για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2015 – 2016.

Εθελοντές εκπαιδευτικοί παρέδωσαν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά δωρεάν μαθήματα σε μικρές ομάδες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Ο Δήμος Θήρας, στην προσπάθεια του να ελαχιστοποιήσει τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους, θα συνεχίσει να ενισχύει όλες τις μορφές του εθελοντισμού και ιδιαίτερα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ολοκλήρωσε μια προσπάθεια για τους μαθητές μας, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες και κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί που στήριξαν τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι οι:

– Ακριβός Τάσος (Φυσικός)

– Δακουτρού Καλλιόπη (Φιλόλογος)

– Δαρζέντας Χαράλαμπος (Μαθηματικός)

– Καβαλλάρη Ευαγγελία (Φιλόλογος)

– Καφούρου Όλγα (Φιλόλογος)

– Κόλλια Βίκυ (Καθηγήτρια Πληροφορικής)

– Κοντοστάθη Μαριάντα (Καθηγήτρια Γερμανικών)

– Λουμπρίνης Γεώργιος (Μαθηματικός)

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί θερμά τους ανωτέρω εκπαιδευτικούς για την εθελοντική τους προσφορά, ευχόμενος το παράδειγμά τους να βρει και άλλους μιμητές.

Επίσης ευχαριστεί τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών κ.κ. Κραντίνο Λευτέρη και Μαυρομμάτη Κυριακό για τη δική τους αρωγή, αλλά και την κυρία Ειρήνη Βαλσαμάκη για τον συντονισμό και την στήριξη της όλης προσπάθειας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *