Site icon Santonews

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ

 

“Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς τον Πανθηραϊκό Α.Ο.
Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς τον Πανθηραϊκό Αθλητικό Όμιλο με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων 2015-16.
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και πάλι να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την μεγάλη σας νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων για τη σαιζόν 2015-16.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Όλοι τους απέδειξαν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που διαθέτετε.
Με την επιτυχία σας δημιουργείτε πρότυπα για τις νέες γενιές και αποδεικνύετε ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να μεγαλουργήσει.

Ο Δήμος Θήρας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι βρίσκεται δίπλα, αρωγός σε κάθε προσπάθεια σας και θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων και πάντα επιτυχίες!».

Exit mobile version