Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΘΗΡΑΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

“Με αφορμή την 60η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη μας τον Οκτώβριο με τη προσέλευση πλήθους αιμοδοτών συμπολιτών μας, υποχρέωση να εξάρω το ευεργετικό έργο που επιτελεί χρόνια τώρα η τράπεζα Αίματος Σαντορίνης με τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας.

 

 

Γνωστόν ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της ανθρώπινης κοινωνής συμβίωσης. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχει καταστεί πιότερη η ανάγκη απ’ όσο ποτέ προηγουμένως προσφοράς στον γνωστό ή άγνωστο συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αγάπη αυτή που προσφέρουν απλόχερα οι εθελοντές αιμοδότες μας χαρίζει στους πάσχοντες το ύψιστο αγαθό της ζωής.

 

 

Ευγνώμονες στους συμπολίτες μας που προσφέρουν ζωή σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, με μία απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντική πράξη, ως αυτή της αιμοδοσίας. Χρέος όλων μας να υπερτονίσουμε το φωτεινό αυτό παράδειγμα της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς τόσο των εθελοντών αιμοδοτών όσο και όλων εκείνων που στα τόσα χρόνια όλως ανιδιοτελώς όρισαν, σκοπόν ζωής, την οργάνωση και επιτυχή εκάστοτε διεξαγωγή της όλης αιματοδοτικής διαδικασίας προς τον άγνωστο συνάνθρωπο, που αύριο μπορεί να είναι ο δικός μας συγγενής ή φίλος.

Στέλιος Παπανδρεόπουλος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *