O AO ΘΗΡΑΣ “ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ” ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΨΕΥΔΟΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ LOCKDOWN

 

 

 “Από την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση- διάψευση, που αφορά ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με αποδεσμεύσεις αθλητριών της ομάδας:

 

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε σε δημοσιεύματα αποφάσεις μας, τις οποίες ακόμη δεν έχουμε καν σκεφθεί, δεν εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα ούτε και αυτή την φορά για αυτά που έχουν γραφεί  σε ορισμένα αθλητικά σάϊτς και έντυπα- δηλαδή ότι δήθεν ο Α.Ο. Θήρας αποδεσμεύει τις αθλήτριές του.

 

Δηλώνουμε ωστόσο κατηγορηματικά ότι:

  • Ο Α.Ο. Θήρας δεν έχει αποφασίσει καμία αποδέσμευση, κανενός είδους.
  • Όπως ξεκάθαρα φάνηκε και την περασμένη άνοιξη,  μεταξύ των αθλητριών, της διοίκησης και των οπαδών του Α.Ο. Θήρας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει οικογενειακή σχέση, με την ευρύτερη έννοια, και κατά συνέπεια η αποδέσμευση μελών της οικογένειας όχι μόνο δεν έχει κάποια προτεραιότητα, αλλά είναι απολύτως απευκταία. Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη άνοιξη καμία αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας δεν αποδεσμεύθηκε επί ένα δίμηνο, οπότε και αποφασίσθηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

 

  • Η πρόθεσή μας σε αυτό το δεύτερο lockdown είναι να παραμείνουν όλες οι αθλήτριες στην δύναμη του συλλόγου, και ήδη προσπαθούμε αυτή η αναστάτωση και αβεβαιότητα που υπάρχει αναφορικά με την διαμονή τους, τις προπονήσεις τους, και κάθε άλλη μικρή η μεγάλη λεπτομέρεια, να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

  • Ο Α.Ο. Θήρας είναι από τα σωματεία που εκτιμούν ότι η διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ κάτω από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο περιορισμών και κανόνων, είναι εφικτός χωρίς καμία επιβάρυνση της επιδημιολογικής κατάστασης, και ως προς αυτό κινούνται για να εξασφαλίσουν την ανάλογη έγκριση από τις αρμόδιες αθλητικές αρχές. Συνεπώς, η αποδέσμευση αθλητριών και προσωπικού θα ήταν αντίθετη με τις ενέργειές τόσο τις δικές της όσο και των άλλων σωματείων που έχουν κοινή εκτίμηση και επιδιώξεις.

Αυτά τα ολίγα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, που για μία ακόμη φορά υποφέρει χωρίς να υπάρχει αποχρών λόγος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *