Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

 

 

“Για μια ακόμα χρονιά, η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, είχε πολλούς λόγους για να χαμογελάσει. Η πορεία της Ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις, η δυναμική εξέλιξη των Ακαδημιών, το πλήθος των γονιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο προπονητικό μας επιτελείο, η αξιοθαύμαστη συμπεριφορά των φιλάθλων μας και πολλά άλλα.

 

Όμως, το καλύτερο χαμόγελο μας το πρόσφεραν οι μικρές αθλήτριες και αθλητές μας. Με παιχνίδια στην άμμο. Με χαρούμενα πρόσωπα. Με μουσικές, γέλια, ευτυχισμένες φωνές και παιχνίδι. Με παιδικές φιλίες, που αναπτύσσονται και δένουν μέσα από τον Αθλητισμό. Με την αίσθηση μιας μεγάλης οικογένειας, να κυριαρχεί παντού.

Ήμασταν –για μια ακόμα φορά- στην άμμο. Στο Μονόλιθο, στην Beach Sport Arena του κ. Κώστα Αξιώτη που αποδείχτηκε άψογος οικοδεσπότης. Με τα δροσιστικά παγωτά της Spicy Bites που γενναιόδωρα προσέφερε σε όλα τα παιδιά ο ιδιοκτήτης της κ. Γιώργος Παππαγιάννης.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά με περίσκεψη και συγκρατημένα χαμόγελα, συνεχίσαμε έχοντας πολλές χαρές και την ολοκληρώσαμε με το πιο πλατύ χαμόγελο, από εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί, είναι δικά μας παιδιά και τη δική τους χαρά, θέλουμε να βλέπουμε στις Ακαδημίες, το παρκέ ή την εξέδρα.

Αυτό το πολύχρωμο πανηγύρι χαράς, μας τα έδωσε όλα. Οπότε, συνεχίζουμε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Με στόχους, σχέδιο και αγάπη για το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθαι. Γιατί όσο κερδίζουμε παιδικά χαμόγελα, κερδίζουμε παντού. Για αυτό ξεκινήσαμε και αυτό είναι που πάνω απ’ όλα αξίζει, όλους τους δικούς μας κόπους, την αγωνία και τη σκληρή δουλειά.

Καλό καλοκαίρι. Και να είστε σίγουροι, πως εμείς δεν σταματάμε στιγμή. Έχουμε μια πολύ μεγάλη οικογένεια να θρέψουμε, με όνειρα, προσδοκίες, θέαμα και όμορφες στιγμές. Την Οικογένεια του ΑΟ Θήρας!

το Δ.Σ του ΑΟ Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *