Site icon Santonews

Ο Αντώνης Αργυρός με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

 

 

 

 

” Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !

ΑΝΤΩΝΗΣ. ΑΡΓΥΡΟΣ
(ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ (Γραμματέας)
Καμαριανός γέννημα-θρέμμα ο Αντώνης, γιος του Λευτέρη και της Ελένης (του βιβλίου), διαμένει μόνιμα στο Καμάρι και είναι πατέρας ενός παιδιού που είναι φοιτητής.
Μετά την αποφοίτηση του από το λύκειο, ο Αντώνης συνέχισε τις σπουδές του σε ιδιωτική σχολή, στον τομέα Οικονομικών Επιστημών με εξειδίκευση στη Λογιστική.
  Διετέλεσε επί 12 χρόνια (από το 1986 έως το 1998) Γραμματέας της Κοινότητας Καμαρίου, εξού και το προσωνύμιο “Γραμματέας” και για δύο χρόνια ήταν υπεύθυνος της κοινοτικής κατασκήνωσης του Καμαρίου.
Από το 1999, μετά τη δημιουργία του δήμου Θήρας, υπηρέτησε στην τεχνική υπηρεσία και στο τμήμα έκδοσης αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Από το 2003 έως σήμερα υπηρετεί στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ως προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
Την περίοδο 2004-2008 χρημάτισε υπεύθυνος ασφαλείας των λιμενικών εγκαταστάσεων (Υ.Α.Λ.Ε) της νήσου Θήρας.
Φιλομαθής ο Αντώνης, επιδιώκει να αυτοβελτιώνεται και να διευρύνει το γνωστικό του πεδίο, συμμετέχοντας σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης συναφή με τον τομέα της επαγγελματικής του ενασχόλησης (όπως οικονομική και διοικητική διαχείριση φορέων διοίκησης λιμένων και εκμετάλλευσης χερσαίων λιμενικών ζωνών).
  Ο διαρκής εμπλουτισμός των γνώσεων του έχει ενίσχυση την υπηρεσιακή του επάρκεια έτσι ώστε να ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντά του.
Ατομο δραστήριο ,με κοινωνικές ευαισθησίες και αγάπη για τον αθλητισμό ο Αντώνης, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του αθλητικού σωματείου. “Θύελλα Καμαρίου”. την περίοδο που η ομάδα ανασυγκροτήθηκε διοικητικά και αναδιοργανώθηκε σε νέες πιο σύγχρονες βάσεις.
Βαθύς γνώστης της λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης και διαθέτοντας πολύτιμη εμπειρία από την πολύχρονη υπηρεσία του στο θεσμό, αισθάνεται ώριμος να συμμετέχει και να προσφέρει ως αιρετός πλέον τις υπηρεσίες του στον τόπο του και στους συμπατριώτες του.
  Αξιολογώντας θετικά το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής και έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα, αποφάσισε να συμμετέχει μέσα από τις γραμμές του “Σαντορινιού Οράματος” ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δηλώνει ότι : “η επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του Καμαρίου και η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και υπηρεσιών της Σαντορίνης, αποτελούν για εμένα βασική επιδίωξη και πρωταρχικό στόχο.
Είναι τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθώ κατά προτεραιότητα, αν οι συμπατριώτες μου κάνουν την τιμή να τους εκπροσωπήσω στην επόμενη Δημοτική Αρχή.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.
Exit mobile version