Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΠΤΑΙΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΝ

ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΔΙΑΓΕΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

 

 

Το ζήτημα της καθαριότητος, έχει ένα τεράστιο αστρολογικό υπόβαθρο:

 

Δρόμος προς Αρχαία Θήρα, Μεγάλη Παρασκευή πρωί.

Δρόμος προς Αρχαία Θήρα, Μεγάλη Παρασκευή πρωί.

Όπως απεφάνθησαν οι κορυφαίοι επιστήμονες του κλάδου, Ντιντίκος Γρασιδέας, Πιπίνος Ελαφάκης και Θίτσα Μητέρα, ο Δήμος Θήρας, αυτή την εποχή, έχει τον Ερμή ανάδρομο.

Αυτό σημαίνει:

Α. Ο Δημαρχεύων (γιατί ο Δήμαρχος, πέταξε λευκή πετσέτα), έχει τα νεύρα του, διότι ως προηναφέρθη έχει τον Ερμή Ανάδρομο.

Β. Ο Εργολαβεύων , είναι πανευτυχής, διότι βρίσκεται σε ευνοϊκή συναστρία και θα βγάλει τον περίδρομο (σε λεφτά).

Γ. Οι δημότες, είναι κακομαθημένοι και πετάνε σκουπίδια, εκνευρίζοντας τον Δημαρχεύοντα. Όσοι καθαρίζουν εθελοντικά, το κάνουν για την κάμερα. Όσοι μιλούν, είναι “κριτές των πάντων”. Οι δημοσιογράφοι, εκτός του ότι είναι “αλήτες ρουφιάνοι” και τα λοιπά, είναι κι αυτοί κριτές των πάντων και πάλι εκνευρίζουν τον Δημαρχεύοντα. Οπότε, το μόνο που  μένει, είναι να βγάλουν όλοι το σκασμό.

 

Δ. Όσοι είναι άνω των 70, έχουν κάνα χωραφάκι, και είναι πειθήνιοι, ίσως αποζημιωθούν με μιαν τουρνέ, ανά τας Ευρώπας, ίνα διδαχθώσιν τας πλέον μοδέρνας καλλιεργητικάς μεθόδους.

Δρόμος προς Αρχαία Θήρα, Δευτέρα του Πάσχα απόγευμα.

Δρόμος προς Αρχαία Θήρα, Δευτέρα του Πάσχα απόγευμα.

 

Ε. Και έτι σημαντικότερον όλων: Δεν υπάρχουν ρυπαρά σκουπίδια, υπάρχουν μόνο χυδαίοι οφθαλμοί που τολμούν και βλέπουν. Διότι ως είπεν και ο (Πελοπονήσσιος- αγαπητέ Βασίλειε, ακούτε;) τέως πρωθυπουργός Θεόδωρος Δηλιγιάννης: “Η Θήρα, υπήρξεν η Θύρα του Πολιτισμού”. Ήτο προφητικός, ο πεντάκις πρωθυπουργεύσας Γορτύνιος. Και ασφαλώς, αυτόν τον πολιτισμόν, είχε προείδει ότι θα τον έφερναν εκ νέου οι σημερινοί Δημαρχεύοντες. (Απροπό, αγαπητέ Βασίλειε, γνωρίζεις, υποθέτω το χωρίον Παλούμπα Γορτυνίας. Έλεγε λοιπόν οι γιαγιά μου: “Δώδεκα Παλουμπαίοι, Δεκατρείς Καπεταναίοι”. Η αυτή κατάστασις επικρατεί και εις την Δημοτικήν Αρχήν την σήμερον. Μόνο που το ρηθέν, εδώ έχει ως σκηνικόν, αντί για τα ευώδη άνθη της Παλούμπας, τα δυσώδη σκουπίδια της Σαντορίνης. Στα καπετανάτα όμως, ουδεμία διαφορά.).

 

Δια ταύτα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της Santonews, να μην στείλουν άλλες καλολογικές φωτογραφίες. Διότι, εκτός του ότι είναι ψεύτες, λένε και ψέμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *