Site icon Santonews

Ντίσκο Σαντορίνη

Μια καλλιτεχνική προσφορά της Santonews

 

 

 

 

 

Ο Donny Benét, είναι Αυστραλός, ιταλικής καταγωγής, μουσικός. Από μουσική;. Για όσους σβουροχτυπιούνταν στις ντισκοτέκ τη δεκαετία του 80, θα φανεί γνώριμη. Σε αμετανόητους και παλιμπαιδίζοντες, ίσως και καλή.

Αλλά όλα τα λεφτά, στον Donny είναι το στυλ που επαναλανσάρει. Από άσπρα κοστούμια με πετράδια αλά Έλβις. μέχρι εμφάνιση παραδοσιακού καμακιού. Δασύτριχο στήθος, κοιλίτσα, αβυσαλλέο V, δαχτυλίδι με γκουμουτσοειδές πετράδι και χρυσό σταυρό δεσποτικού μεγέθους, με επίσης ολόχρυση λαιμαριά για  High Class σκύλους.

Πάντως αυτοσαρκάζεται καλά και ψιλοπουλάει. Και μάλιστα, ένα από τα τραγούδια του, είναι εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη. Έχει και ψυχοστηρικτική διάσταση για βαριεστημένα ζευγάρια που ο γάμος τους, περνάει … κρησάρα. Παραθέτουμε ένα ολίγον μεταφρασμένο απόσπασμα, καθώς το βίντεο του τραγουδιού. Απολαύστε υπεύθυνα, αλλά μην τη δείτε Τραβόλτα στο «Πυρετός το Σαββατόβραδο». Θα χρειαστείτε εντριβές.

Φυσικά, το βίντεο δεν γυρίστηκε στη Σαντορίνη. Ίσως ήταν πολλά τα λεφτά. Οπότε ο Donny Benét, πήγε σε κάποιο ντοκ του Σύδνεϋ και το έφτιαξε. Λεπτομέρειες.

 

 

Επιστρέφοντας νωρίς στο σπίτι σε βλέπω να κλαις βουβά

Ένα ποτήρι κρασί κρατάς

Φωτογραφίες γάμου στο τραπέζι

Αναρωτιέμαι αν όλα είναι εντάξει

Μακάρι πίσω να μπορούσαμε να επιστρέψουμε

τότε που το πάθος μας κυλούσε ατελείωτα κάθε βράδυ

Πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα ταξίδι,

αφήστε τη φωτιά μέσα μας αναζωπυρώστε

 

Σε κατέβασα μια βόλτα στο Αμμούδι

και είδα τον ήλιο να πέφτει τη νύχτα

Δεν θέλω να το ονομάσουμε μέρα

Θα προτιμούσα να κάνω έρωτα και να συνεχίσω τον αγώνα

 

Exit mobile version