Site icon Santonews

Νταγάκη, Πάχου στο κλειστό την Παρασκευή 2/8

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου να παρακολουθήσετε μία υπέροχη συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη και την Μιρέλα Πάχου.

Οι μαγευτικές ερμηνεύτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν κάτι μοναδικό! Δύο ξεχωριστές φωνές, δύο παράλληλες πορείες, δύο δυνατές γυναίκες στην πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση του φετινού καλοκαιριού.
Με τα χρώματα της Ελλάδας και το άρωμα του Αιγαίου να τις ενώνει ετοίμασαν μία μουσική παράσταση που χώρεσε τις καταβολές τους και τις ρίζες τους! Ανατρεπτικά, κλασικά, σπουδαία και σίγουρα πολύ αγαπημένα τραγούδια θα ακουστούν δυνατά από δυο αγαπημένες φωνές που μαζί με την λύρα και το ακορντεόν τους μας υπόσχονται μία συναυλία γεμάτη δυνατά συναισθήματα και αισιοδοξία.
Την παράσταση θα ανοίξει ο εξαιρετικός Σαντορινιός ερμηνευτής Μάριος Μαρώλιας με τραγούδια από την ελληνική έντεχνη σκηνή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Exit mobile version