ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΒΟΜΒΑ Α. ΡΟΥΣΣΟΥ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Καταγγελία για τη στάση της Δημοτικής Αρχής, στο θέμα του Νοσοκομείου, έκανε ο  κ. Ρούσσος.

Καταγγελία για τη στάση της Δημοτικής Αρχής, στο θέμα του Νοσοκομείου, έκανε ο
κ. Ρούσσος.

Στην καταγγελία ότι ο σημερινός Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, έχει ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας να «παγώσει» το θέμα του Νοσοκομείου μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές, προχώρησε ο κ. Άγγελος Ρούσσος. Οι δηλώσεις του πρώην  Δημάρχου, έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση της «Κίνησης των Τριών», αλλά ο ίδιος τΙς επανέλαβε μιλώντας στον Top Melody 104.9 fm. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Υπουργός Υγείας, ζήτησε να συναντήσει «το Δήμαρχο της εποχής που κατασκευάστηκε το Νοσοκομείο» και στη συνάντηση συμμετείχε και ο Θηραίος Ακαδημαϊκός κ. Χαράλαμπος Ρούσσος.

«Μεταξύ των άλλων (ο Υπουργός), μου είπε ότι ο Δήμαρχος (ο σημερινός) δεν έχει την πολιτική βούληση να ανοίξει το Νοσοκομείο, μέχρι τις εκλογές», είπε ο κ. Α. Ρούσσος, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μετέφερε λόγια του Υπουργού, σύμφωνα με τα οποία, ο  σημερινός Δήμαρχος φέρεται να του είπε : «άστο μέχρι τις εκλογές και βλέπουμε».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

«Θέλω να πω ρητώς και κατηγορηματικώς, ότι τέτοια κουβέντα με τον Υπουργό, δεν έχω κάνει»,  είπε ο Δήμαρχος.

«Θέλω να πω ρητώς και κατηγορηματικώς, ότι τέτοια κουβέντα με τον Υπουργό, δεν έχω κάνει», είπε ο Δήμαρχος.

Άμεση και κατηγορηματική ήταν η απάντηση του κ. Α.Ν. Ζώρζου, ο οποίος διέψευσε ότι έχει πει αυτά που του καταμαρτυρούνται. «Θέλω να πω ρητώς και κατηγορηματικώς, ότι τέτοια κουβέντα με τον Υπουργό, δεν έχω κάνει»,  είπε, «Εγώ συναντήσεις ή τηλεφωνικές επαφές με τον κ. Γεωργιάδη δεν είχα , παρά μόνο αυτές που έχουν γίνει με την παρουσία των άλλων συντελεστών για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Η θέση της Σαντορίνης, του Δήμου είναι ενιαία, με αυτήν πήγαμε, αυτή διαπραγματευτήκαμε, σε αυτήν επιμένουμε και αυτή είναι η άποψή μας».