ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ-ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

 

 

Ευτυχώς που από την έναρξη λειτουργίας του Δημόσιου Νοσοκομείου Σαντορίνης, το νησί μπήκε στις κεραίες της ΠΟΕΔΗΝ. Στους χαλεπούς καιρούς με τους  4-5 ήρωες γιατρούς, τους ελάχιστους νοσηλευτές και το λιγοστό προσωπικό, που κάθε μέρα έδινε μάχη, ουδείς  στην ΠΟΕΔΗΝ ήξερε για το νησί, κάτι παραπάνω από το ηλιοβασίλεμα και την καλντέρα.Παρατίθεται η τελευταία της ανακοίνωση. Άνευ άλλου σχολίου (αυτό θα γίνει εν καιρώ), αργότερα, η απάντηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου και μετά η ανακοίνωση της Διοίκησης. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

“Απίστευτα ρουσφέτια Πολάκη στο Νοσοκομείο Σαντορίνης μέσω της ΑΕΜΥ Α.Ε.

Η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. μετά από προκήρυξη προσέλαβε 23 Μαΐου 2016 Διευθυντή και Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας για την οργάνωση της λειτουργίας και έναρξης του Νοσοκομείου Σαντορίνης (εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό 14/7/2016).

Οι συμβάσεις που υπέγραψαν οι επιλεγέντες ήταν για ένα συν ένα χρόνο. Το έργο τους κρίθηκε πετυχημένο και προοριζόταν όπως έλεγε ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. να ηγηθούν Διοικητικά του Νοσοκομείου Σαντορίνης.

Ο Πολάκης έχει διαφορετική γνώμη για να βολέψει τους δικούς του.
Μετά τον πρώτο χρόνο υπηρεσίας η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. δεν ανανέωσε τη σύμβαση του Διοικητικού Διευθυντή κου Βλασόπουλου που είχε μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Νοσοκομείων.
23 Μαΐου 2017 ανανέωσε για ένα χρόνο τη σύμβαση του Υποδιευθυντή Διοικητικού κο Λεκάκη, αλλά ταυτόχρονα προκήρυξε τη θέση του. Τέλος Οκτωβρίου 2017 4 μήνες μετά από την ανανέωση της σύμβασης τον απέλυσαν.

Στη θέση του κου Βλασόπουλου ως Διοικητικό Διευθυντή η ΑΕΜΥ Α.Ε. (Πολάκης) προσέλαβε ρουσφετολογικά υπάλληλο με προϋπηρεσία σε εργοστάσιο με λαμπτήρες.
Και στη θέση του Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας προσέλαβε υπάλληλο με προϋπηρεσία στο λαδεμπόριο (υπάλληλος ελαιοτριβείου).
18/10/2016 με απόφαση του κου Πολάκη η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης ανατέθει στην οικονομολόγο κα Μαυρικάκη. Ως Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. ορίστηκε εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας για θέματα διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Τον Ιανουάριο 2018 με απόφαση Πολάκη απελύθη η κα Μαυρικάκη και αντικαταστάθηκε με τον σύμβουλο του κου Πολάκη μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας κο Πανοτόπουλο Χαράλαμπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης Συνεργείου μοτοσυκλετών και τη μόνη προϋπηρεσία που διαθέτει είναι ως μηχανικός μοτοσυκλετών. Αλλά είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Αμείβεται με το μισθό του Διοικητή Νοσοκομείου .

Η ΑΕΜΥ Α.Ε. προσέλαβε ικανότατο στέλεχος ως Υποδιευθύντρια Οικονομικού του Νοσοκομείου τον Ιανουάριο του 2017 με ένα χρόνο σύμβαση την κα Λιάμπα. Τον Σεπτέμβριο 2017 πριν λήξει η σύμβασή της την απέλυσαν για να προσλάβουν άλλη υπάλληλο στέλεχος της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ.
130 υπάλληλοι του Νοσοκομείου λήγουν οι συμβάσεις τέλος Μαΐου του 2018.
Τι θα γίνει με αυτούς τους υπαλλήλους; Θα απολυθούν για να προσληφθούν οι κολλητοί του κου Πολάκη;

Και μετά αναρωτιούνται γιατί το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.
Πάνω απ’ όλα και όλους τα ρουσφέτια Πολάκη!!!
Εν τω μεταξύ τον Ιανουάριο 2018 απελύθη και ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε και τοποθετήθηκε εκλεκτός του κου Πολάκη.!!!
Η σύζυγος του κου Φλαμπουράρη είναι η κα. Ευσταθία Πανοτοπούλου. Η μόνη που δεν αντικαταστάθηκε τον Μάη του 2016 από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Συνωνυμία ή στενή συγγένεια με τον κο Πανοτόπουλο Χαράλαμπο, επικεφαλής του Νοσοκομείου Σαντορίνης;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *