ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΝΑΙ ΣΕ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΝΑΙ ΣΕ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

 

Ειδικές μειωμένες τιμές για έλληνες, προτείνει η Ένωση Ξενοδόχων.

Να είναι οικονομικά βιώσιμη η λειτουργία του Νοσοκομείου, θέλει η Ένωση Ξενοδόχων

 Τη  λειτουργία του Νοσοκομείου της Σαντορίνης μέσω σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα , αποφάσισε να προτείνει  ομόφωνα το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας ( και κατόπιν επικοινωνίας με αρκετά από τα μελή της ) σε όλους τους εμπλεκομένους στο θέμα , φορείς και υπηρεσίες της πολιτείας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης επιθυμεί το Νοσοκομείο που κατασκευάστηκε στο νησί μας , η  λειτουργία του  να είναι βιώσιμη  οικονομικά, παρέχοντας στους κατοίκους του νησιού (ασφαλισμένους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας , μη ασφαλισμένους λόγο της οικονομικής κρίσης και απόρους ) πολίτες, δωρεάν  τις υπηρεσίες με την μορφή και τον τρόπο που παρέχονται από κάθε Δημόσιο Νοσοκομείο , ενώ παράλληλα να βρίσκεται σε θέση να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες περίθαλψης και νοσηλείας των διεθνών επισκεπτών του νησιού.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης κατέληξε στην απόφασή της κρίνοντας τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα που επικρατούν σήμερα στην χώρα μας στον χώρο της Υγείας, σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του νησιού που αποτελεί διεθνή ταξιδιωτικό προορισμό με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς επισκέπτες κάθε χρόνο με στόχο την ανάπτυξη και του ιατρικού τουρισμού.