Site icon Santonews

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΜΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ

“ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ”

 

 

  “Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (Γ.Ν.Θ.) στις 05/07/2016 επιθεώρησε τις υποδομές και συζήτησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου, μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ, και εργαζομένους, θέματα που αφορούν στην προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας του νοσοκομείου, καθώς και στην αντιμετώπιση τελικών εκκρεμοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε το μείζον θέμα της έλλειψης στέγασης των εργαζομένων και ζητήθηκε η συνδρομή των τοπικών φορέων. Οι εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου, δεσμεύτηκαν για την ουσιαστική υποστήριξη στη διάθεση κατοικιών προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι η τοπική κοινωνία και φορείς του νησιού, επιθυμούν την λειτουργία του και θα παραμείνουν αρωγοί στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Σαντορίνη.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. υλοποιεί την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης για τη λειτουργία του Γ.Ν.Θ. , με δημόσιο χαρακτήρα και χάριν του δημοσίου συμφέροντος με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου νοσοκομείου, ανοικτό σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού”.

Save

Save

Save

Exit mobile version