Site icon Santonews

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

«ΣΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

 

 

 

 

“Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας συναντήθηκε χθες με το Δήμαρχο Θήρας κο Αντώνη Σιγάλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την στήριξη του Δημόσιου Γ.Ν. Θήρας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη θωράκιση της Σαντορίνης απέναντι στην επιδημία του Κορωνοϊού.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στο Δήμαρχο τους προβληματισμούς τους για την εντεινόμενη υποστελέχωση της Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, ιδιαίτερα ενόψει της τουριστικής σεζόν, ενώ επανέλαβαν την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το Δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας για τις έως τώρα ενέργειές του προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων, η οποία είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της ΑΕΜΥ Α.Ε. Παράλληλα μας διαβεβαίωσε ότι στηρίζει το Δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου μας.

Η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας θα συνεχιστεί με συναντήσεις και με άλλους φορείς του νησιού και της Περιφερειακής Ενότητας.

 

.Η συντονιστική επιτροπή της ΟΜ Θήρας

Exit mobile version