Site icon Santonews

NOΣΟΚΟΜΕΙΟ: “ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Ο Θηραικός λαός μετά από κινητοποιήσεις και αγώνα ενάντια στην διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου κατάφερε με πιέσεις και την βούληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (σε καθεστώς μνημονίων) πριν έξι χρόνια να λειτουργήσει το ΓΝ Θήρας ,και να το εξοπλίσει  με το απαραίτητο προσωπικό και μηχανήματα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της υγείας του Θηραικού λαού.

 

Σήμερα μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη βιώνουμε την καθημερινή απαξίωση και κατάρευση του νοσοκομείου,αποχωρεί προσωπικό ,τμήματα κλείνουν και σήμερα δεν υπάρχουν βασικές ειδικότητες που καθορίζουν τον όρο νοσοκομείο.

 

 

Ως  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θήρας συμπαραστεκόμαστε και συμπορευόμαστε με το αγώνα της Συντονιστικής επιτροπής των Θηραίων πολίτων για δημόσια δωρεάν λειτουργία του ΓΝ Θήρας και την άμεση στελέχωση του.

Είμαστε  αντίθετοι σε οποιαδήποτε λειτουργία στοχεύει στην ιδιωτικοποιηση του.

Καλούμε όλο το Θηραικό λαό να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν υγεία και την ένταξη του στο ΕΣΥ .

Τέλος έχει ξεκίνησε η διαδικασία εγραφής σε προσωπικό γιατρό ,αλλά δυστυχώς στην Σαντορίνη δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι γιατροί να ενταχθούν ,οπότε η λειτουργία είναι ανέφικτη και στον αέρα (όριο επιλογής μέχρι τέλος Σεπτεμβριου).

ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΘΗΡΑΣ

ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΥ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Exit mobile version