“ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ”

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΝΤΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ.

 

 

 

  Μικρό, αλλά πικρό και εκ βαθέων το σχόλιο. Ούτε για το εκατομμύριο, που ήταν “εγγυημένο”, ούτε για τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”. Ο Δήμος απών. Κρυμμένος και μουτρωμένος. Και αφήστε τον κάθε Πολάκη. Δικαίωμά του καθενός να τον κρίνει. Αλλά… Ποιος, από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, νιώθει καλά, που ενθυλακώνονται λεφτά, τα οποία προορίζονταν για την Υγεία και παρκάρονται σε τράπεζες;. Ποιος θέλει το Νοσοκομείο να προστρέχει σε δωρητές, ευγνωμονούντες ασθενείς ή συγγενείς (παράδειγμα πρόσφατο) ή στη θέληση του προσωπικού;.

Η Μύκονος, τι κάνει, χωρίς νοσοκομείο;. Δίνει. Η Σαντορίνη;. Σφυρίζει κλέφτικα. Το πείσμα των καιρών, είναι όμως αδυσώπητο. Κι αν έφυγε η αποτελεσματικότατη Μαρία Μαυρικάκη, σήμερα τα μουτρωμένα παιδιά (όποιας πλευράς), οι επίδοξοι Ηρόστρατοι (που αρνήθηκαν το ρόλο του Περικλή, όντας μουτρωμένοι) και οι επιτήδειοι ουδέτεροι, ας περιμένουν τις νταλίκες. Γιατί τότε, -τάχα μου- ομονοούσαν. Εκ του ασφαλούς!. Δια της εις άτοπον απαγωγής. Δηλαδή: δεν θα ανοίξει, οπότε ας πουλήσουμε και λίγο πατριωτισμό.

Αλλά, η Ιστορία παραμένει αμείλικτη και η παρούσα Δημοτική Αρχή, για το Νοσοκομείο θα απολογείται, αντί να επαίρεται. Με όποια σύνθεση, όποια μπαλώματα και όποια τσαλίμια κι αν κάνει.

7 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Η λειτουργία του νοσοκομείου Θήρας επιβεβαιώνει την ανάγκη αλλαγής σε αυτό τον τόπο. Η διευθύντρια του έκανε πολυ καλά τη δουλειά της και όσοι στήριξαν την αντιΑδωνικη πορεια, που ηθελε κλειστό το νοσοκομείο αξίζουν πολλα. Ολοι μαζι θα το στηρίξουμε κόντρα στα συμφέροντα των ιδιωτών που βλεπουν τη “μαγαζαρα” να περιθαλπει απλούς πολίτες. Αυτή τη μαχη θα την χάσουν αλλά κι άλλες στο μελλον. Ακούγοντας τον Κυριακουλη μαζι με τους στρατευμένους αδωνιδες πλαι στα μεγαλα αδηφάγα ιδιωτικά συμφέροντα να κραυγαζουν οτι η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μονο με το ξεπούλημα. Τα δεξιά χερια του καπιταλιστικού μοντέλου των λιγων και των εκλεκτών θα αποτύχουν στα σχεδια τους.

  2. Ο/Η Emmanuel λέει:

    Καλα εντάξει οτι όλοι οι υπάλληλοι κ προϊστάμενοι αλλάζουν σαν ρουσφέτια δεν το λεμε κύριοι, μόνον να λενε κάποιοι για το δημο ξέρουν για να καλύψουν την ουρά τους.

    • Ο/Η P. V. H. λέει:

      Ελάτε μια μέρα από το Νοσοκομείο να τα πούμε και από κοντά, εργαζόμενοι – ρουσφέτια και άξιοι Σαντορινιοί και μη. Θα έχει πλάκα!
      Αν είχαμε “βύσμα” δεν ερχόμασταν Σαντορίνη από του διαόλου τη μάνα, για να μείνουμε άστεγοι και άφραγκοι!
      Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού ξέρεις τι τα κάνει!

  3. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Αντικειμενικά τωρα, το νοσοκομείο λειτουργεί κι ας γίνονται ρουσφέτια. Οι αλλοι της ΝΔ ήθελαν απλά να το ξεπουλήσουν. Τι απο τα δυο είναι καλύτερο?

  4. Ο/Η fos λέει:

    Το Νοσοκομείο ΔΕΝ είναι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ. Το καλύτερο είναι να λειτουργεί χωρίς σωτήρες και φωστήρες Σύριζα ή ΝΔ ή οτιδήποτε άλλο..

    • Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

      Δυστυχώς όμως αυτοί είχαν τη δύναμη να το λειτουργήσουν, οταν οι τοπικοί άρχοντες κωφεύουν. Τοτε είμαστε στο …μη χείρον βέλτιστον. Έτσι αποδεχόμαστε αυτο που έχουμε και γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοι που θέλουν να το χαρίσουν στο αδηφάγο ιδιωτικό χέρι.

  5. Ο/Η εσωτερικός μετανάστης λέει:

    SILENCE…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *