Site icon Santonews

Νίκος Πετίνης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“«Ο Μανόλης είναι ένας δραστήριος και έμπειρος άνθρωπος, με αγάπη για τα κοινά και πάθος για το νησί μας. Έχει διαρκές κίνητρο να προσφέρει και να βελτιώνει την καθημερινότητα, να δίνει ιδέες και να δρα προωθώντας πρωτοβουλίες για βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών μας. Ξέρω πάντα τί να περιμένω από τον Μανόλη, καθώς η ειλικρίνεια του είναι το διαχρονικό σήμα της δράσης του. Θέλει το κοινό καλό, τη Σαντορίνη να εξελίσσεται και θα τον στηρίξω σε ό,τι χρειαστεί.»

  Με καταγωγή από τη Σαντορίνη, ο Νίκος μεγάλωσε στον Πειραιά ενώ από το 1998 διαμένει μόνιμα στο νησί. Πατέρας του ο αείμνηστος Εμμανουήλ Πετίνης από τον Καρτεράδο και μητέρα του η Μαριάννα Αλεφραγκή από τη Μεσαριά, κόρη του Θωμά Αλεφραγκή (Ντομάζος).

  Ο Νίκος, σπούδασε management στην Αγγλία με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Δρόσου. Από 12 ετών ασχολείται με το εμπόριο, κάνοντας δειλά τα πρώτα του βήματα έχοντας άριστη επικοινωνιακή ικανότητα και πιάνοντας το σφυγμό και τις ανάγκες των συμπολιτών, αρχικά με την οικογενειακή του επιχείρηση και αργότερα ως ιδιοκτήτης ο ίδιος, τουριστικών καταστημάτων στο νησί.

  Νίκο αδερφέ μου, σε ευχαριστώ που για δεύτερη φορά με εμπιστεύεσαι! Όσο μεγαλώνουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλωνε και η άσβεστη επιθυμία για εκσυγχρονισμό και αλλαγή του τόπου μας! Η ομάδα μας, όπως και η οικογένεια μας, έχει μάθει να παλεύει, και στις 8 Οκτωβρίου, η πάλη αυτή θα μας αναδείξει νικητές! Προχωράμε δυνατά!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Exit mobile version