ΝΕΡΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΑΛΛΑ MADE IN KOREA

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

 

 

Βέβαια, το παλιό παροιμιακό ευφυολόγημα, αναφέρει, πως «η Σαντορίνη, έχει περισσότερο κρασί, παρά νερό». Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον κορεατικό επιχειρηματικό κολοσσό   Binggrae  να ονομάσει το εμφιαλωμένο νερό που έβγαλε Santorini.

Και βέβαια, οι εκκλησίες χωρίς σταυρούς. Λες και είναι ιδιόρρυθμα,  rooms to let.

 

Γράφει η εφημερίδα http://www.koreaherald.com/ : «Ο κορεατικός γίγαντας τροφίμων και ποτών παρουσίασε την Τρίτη ένα εμπορικό σήμα ανθρακούχου νερού Santorini.

 

Η εταιρεία ελπίζει να κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια αγορά ανθρακούχου νερού 100 δισεκατομμυρίων (82,2 εκατομμύρια δολάρια) εδώ.

 

Ονομάστηκε από ένα ελληνικό νησί Σαντορίνη στο νότιο Αιγαίο Πέλαγος, η νέα του μάρκα θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις γεύσεις: απλό,μοσχολέμονο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ.

 

«Καθώς περισσότεροι πελάτες αντικαθιστούν τα αναψυκτικά με ανθρακούχο νερό λόγω ανησυχιών για τη ζάχαρη, η Binggrae αποφάσισε να ενταχθεί στην αναπτυσσόμενη εγχώρια αγορά ανθρακούχου νερού», δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας.

 

Η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας στο διαδίκτυο και αργότερα να επεκταθεί σε καταστήματα και καταστήματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *