ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

 

 

 

  NOSOKOMEIO_2 copyΣτην ορθή επανάληψη της ανάρτησης πίνακα προσλήψεων για προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, προχώρησε η ΑΕΜΥ. Περιλαμβάνονται και οι βοηθητικές ειδικότητες.

1234567891011Screenshot_1Ω5Ω0ΟΡΡ3-3ΙΑ

Save

7 Απαντήσεις

  1. Ο/Η γιωρος λέει:

    μπηκε ιουνιος ακομη βγαζουν αποτελεσματα ουτε σε δεκα χρονια δεν θα ανοιξει το πανε σαν το προπολογισμο του λιμεν…….ταμειου γιατι δεν κανετε μια βολτα στο λιμανακι βλυχαδας………κυριε…….πρασσο

  2. Ο/Η γιωρος λέει:

    γιατι….δεν δειχνεται την ωραια πλευρα του νησιου

  3. Ο/Η Χαρίλαος λέει:

    Δυστυχώς είναι οι μισθοί πολύ χαμηλοί . Δεν είναι μισθοί κλάδου ΕΣΥ αλλά ιδιωτικών επιχειρήσεων . Ειδικά στους ιατρούς η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο διότι δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα επιδώματα των ιατρών του ΕΣΥ οπότε είναι γύρω στα 1200 ευρώ καθαρά χωρίς απογευματινό ιατρείο και καθεστώς Πλήρους και Αποκλειστικής Απασχόλησης και επομένως χωρίς καθόλου επιπλέον αποδοχές . Εξ αιτίας και της έλλειψης προσωπικού τα χειρουργεία δεν θα λειτουργήσουν , εφημερίες δεν θα γίνονται και γενικά η κατάσταση είναι εξαιρετικά αβέβαιη. Επιπλέον τα ενοίκια είναι υψηλά και οι τιμές των ειδών επίσης υψηλές γεγονός που καθιστά το επίπεδο εξόδων διαβίωσης στο νησί εξαιρετικα υψηλό επίσης. Οι ιατροί λοιπόν που καλούνται να αναλάβουν έχουν οικογένεια , κάποιοι έχουν δύο ή τρία παιδιά και επομένως μάλλον είναι αδύνατον με αυτές τις πολύ χαμηλές αποδοχές σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος διαβίωσης κάνει την εγκατάσταση στο νησί αδύνατη.

  4. Ο/Η Αννα λέει:

    οι αποδοχές για τους γιατρους του εσυ με τα επιδόματα και χωρις εφημερίες είναι περίπου 1200 ευρώ καθαρά. οπότε τα ίδια χρήματα θα παίρνουν. η ΑΕΜΥ ανέφερε θα είναι με το ενιαίο μισθολόγιο. τελικά τι επικράτησε? το ενιαίο μισθολόγιο του Δημσίου ή το ειδικό μισθολόγιο των ιατρων ΕΣΥ που με τα επιδόματα που παίρνουν είναι 1200 ή κάποιο άλλο μισθολόγιο(γιατί αναφέρθηκε ότι δεν παίρνουν επιδόματα)?

  5. Ο/Η Αννα λέει:

    οι αποδοχές για τους γιατρους του εσυ με τα επιδόματα και χωρις εφημερίες είναι περίπου 1200 ευρώ καθαρά. οπότε τα ίδια χρήματα θα παίρνουν. η ΑΕΜΥ ανέφερε θα είναι με το ενιαίο μισθολόγιο. τελικά τι επικράτησε? το ενιαίο μισθολόγιο του Δημσίου ή το ειδικό μισθολόγιο των ιατρων ΕΣΥ που με τα επιδόματα που παίρνουν είναι 1200 ή κάποιο άλλο μισθολόγιο(γιατί αναφέρθηκε ότι δεν παίρνουν επιδόματα)? ..

  6. Ο/Η Αννα λέει:

    επίσης πόσο είναι το ενοίκιο για ένα σπίτι στη σαντορίνη για ενοικίαση όλο το χρόνο? σε μη τουριστικό μέρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *