ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ

 

 

 

«Δεν υπάρχουν κανόνες για τις καλές φωτογραφίες, υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες. Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις κουβαλάς μαζί  σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει (Ansel Adams)».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάει ο νέος κύκλος συναντήσεων φωτογραφίας της ερασιτεχνικής ομάδας φωτογραφίας Φ.Ο.Σ. για την περίοδο 2017-2018.

Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές, παρέχουν βασικές γνώσεις πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία και απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν την φωτογραφία και επιθυμούν να μοιραστούν την αγάπη και την γνώση τους στην ομάδα.

Κάνουμε επίσης και μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες – ερασιτέχνες φωτογράφους που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σαντορίνης. Ελάτε να γνωριστούμε και να μας δείξετε δείγματα της δουλειάς σας.

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας (Εσπερινό Επα.Λ. Θήρας) στον Πύργο Σαντορίνης, απέναντι από το Οινοποιείο της Ένωσης (SantoWines).

1η συνάντηση: Παρασκευή 6 Οκτώβρη 2017 στις 20.00

Υπεύθυνοι σεμιναρίων: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θάνος Κουκαλιώτης

Για πληροφορίες – συνεργασία τηλ: 6974815987,

mail: santophotogroup@gmail.com,

facebook: Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *