ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΙΚΙΝΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΤΗ ΦΤΩΧΟΥΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΕΞΕΙ;

 

 

 

   Απλά, διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Σικίνου. Ο σκανδαλώδης πλούτος της, όπως και αυτός της Ανάφης, έχουν δημιουργήσει εύλογο φθόνο σε γειτονικά, πάμπτωχα νησιά, όπως η Σαντορίνη.

Τοποθέτηση πλωτής εξέδρας-μαρίνας.

Φίλες και φίλοι,
Αλλος ένας στόχος που είχαμε θέσει γίνεται πράξη ..
Αφού ξεπεράσαμε τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες, αποκτώντας πρώτα τις απαραίτητες μελέτες του έργου (ευστάθειας, αντοχής κλπ) και παίρνοντας έπειτα όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις- αδειοδοτήσεις τόσο από τα λιμεναρχεία, τόσο από το λιμενικό ταμείο καθώς και τα αρμόδια υπουργεία (υπουργείο ναυτιλίας κα). Τώρα πια ολοκληρώθηκε και η τελική φάση τοποθέτησης και μας παραδόθηκε το έργο.
Η πλωτή αυτή εξέδρα (μαρίνα) θα δίνει τη δυνατοτητα σε επιπλέον δέκα σκάφη ( άρα και σε περισσότερους επισκεπτες )να προσδενουν στο λιμάνι μας.
Ευχαριστώ θερμά το λιμενάρχη Ιου και όλους τους αξιωματικούς, το δημαρχο Ιου και πρόεδρο λιμενικού ταμείου κ. Πετρόπουλο, τους αξιωματικούς του υπουργείου ναυτιλίας,τους μηχανικούς του έργου και πάνω από όλα ευχαριστώ από καρδιάς τους χορηγούς μας την εθνική τράπεζα και την ομάδα της σύμπλευσης για την άριστη συνεργασία και την αγάπη τους.

Με τιμή ,
Ο Δήμαρχος Σικινου
Βασίλης Μαράκης”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *