Site icon Santonews

Νέο Δ.Σ με έκπληξη και κλήρωση στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας

 

 

“Μια ακόμα έκπληξη επεφύλασσε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Η πλειοψηφία εξέλεξε κανονικά τα τρία πέμπτα των μελών που ο νόμος προβλέπει καθώς επίσης και την ex officio συμμετοχή εκπροσώπου του Λιμεναρχείου Θήρας.

Ωστόσο, από την πλευρά της Αντιπολίτευσης η παράταξη «Σαντορινιό Όραμα» του πρώην Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα, συγχώνευσε στην πρότασή της και την υπόδειξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με αποτέλεσμα στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η παράταξη «Τώρα» που είναι μείζων Αντιπολίτευση, δεν εξέλεξε κανένα μέλος.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε τόσο η πρόταση του Μανόλη Ορφανού που υπέδειξε τους Κωνσταντίνο Ρούσσο και Χάλαρη Αντώνη, όσο και αυτή του πρώην Δημάρχου που περιελάμβανε τον Καραμολέγκο Χαράλαμπο και την Ακυλίνα Κόκκαλη, πήραν από πέντε ψήφους.

Ακολούθησε διενέργεια κλήρωσης όπου η πρόταση Σιγάλα στάθηκε τυχερή και έτσι το νέο Δ.Σ προέκυψε είναι:

 

  1. Νομικός Γεώργιος Πρόεδρος
  2. Πάσαρης Αλέξανδρος
  3. Καρτίμπελη Ευαγγελία
  4. Φουστέρης Ελευθέριος

Μειοψηφία

  1. Καραμολέγκος Χαράλαμπος
  2. Κόκαλη Ακυλίνα

Εκ του Αξιώματος (ex officio) οριζόμενος από το Λιμεναρχείο, έβδομο μέλος.

 

Στη δήλωσή του ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, είπε:

 

««Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο για την επιλογή του στο πρόσωπό μου να με προτείνει Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας.

 

Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέρφους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

 

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου και από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας».

 

 

 

 

 

Exit mobile version