Site icon Santonews

ΝΕΟ “ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩ” ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΠΟΡ: ΤΟ ΤΕΤΡΑΘΛΟ

 

 

 

  Επιστράφηκε ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας κι έτσι θα συζητηθεί για τέταρτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο., ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και ευχέλαιο προκειμένου να ξορκιστούν τα κακά δαιμόνια που κρατούν τη κοιλιά τους από τα γέλια.

Το πρόβλημα, πλέον αποκτά διαστάσεις. Διότι, χωρίς προϋπολογισμό, ένα Νομικό Πρόσωπο, απλώς δεν υπάρχει. Και προτού σπεύσουν .όλοι να επιτεθούν στην Πολιτική ηγεσία του Λιμενικού Ταμείου (ποιος να το περίμενε ότι η Santonews, θα έφτανε στην… κατάντια να την υπερασπιστεί), μήπως πρέπει να μπουν στο κάδρο και οι αμειβόμενοι σύμβουλοι;.

Σύμφωνα με το “Διαύγεια”, το Λιμενικό Ταμείο Θήρας έχει στη διάθεσή του, τις αμειβόμενες υπηρεσίες εταιρείας Συμβούλων.

Τα ερωτήματα (ρητορικά για την ώρα).

Τι συμβουλές-υπηρεσίες παρέχει;.

Μήπως του τύπου : Όταν θέλουμε να περάσουμε το δρόμο, κοιτάμε αριστερά, μετά δεξιά και αν δεν έρχεται αυτοκίνητο, διασχίζουμε το οδόστρωμα;”.

Φωτογραφίζουμε τα λιμάνια και κάνουμε ένα ωραιότατο άλμπουμ;.

Όταν δημοσιοποιούνται τα εντάλματα πληρωμών στο “Διαύγεια” δίδεται και η “Βεβαίωση Καλής Εκτέλεσης”, οπότε αυτά εξοφλούνται. Τότε προς τι οι παρατάσεις που αποφασίζονται εν συνεχεία;. Ακόμα και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, μετά την παράταση, προβλέπουν τη διαδικασία των πέναλτι.

Όταν στα Δημοτικά Συμβούλια, ο επικεφαλής της εταιρείας, βρίσκεται δίπλα στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κρατώντας ένα πάκο χαρτιά και παρ’ ότι τίθενται τεχνοοικονομικά ερωτήματα, δεν λαμβάνει ποτέ το λόγο, αυτό γιατί συμβαίνει;.

Δεν είναι αρμοδιότητά του;.

Δεν περιλαμβάνονται στο αντικείμενο της σύμβασης;.

Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε γιατί παρίσταται;.

Από περιέργεια;.

Για ψυχολογική στήριξη;

Τέλος. Παρ’ ότι υπάρχει στο “Διαύγεια”, μήπως η Αντιπολίτευση (διότι η Συμπολίτευση παραφράζει το γνωστό εκκλησιαστικό ρηθέν σε : “άλαλα τα χείλη των ευσεβών”), πρέπει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να ρωτήσει τι τελικά προσφέρει αυτή η αμειβόμενη εταιρεία;.

Διότι ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, είναι Πολιτικά Όργανα. Ο Προϋπολογισμός, στη φιλοσοφία του είναι Πολιτικός. Η νομιμότητά του όμως, είναι τεχνο-οικονομικό ζήτημα. Ποιος επιλαμβάνεται, τέτοιων θεμάτων;.

Exit mobile version