Site icon Santonews

Νέες υποψηφιότητες με το “Τώρα”

  “

  Ο Σαχ, πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό μας στις εκλογές του 2019, συνεχίζει να παλεύει και να αγωνίζεται στο πλευρό του ΤΩΡΑ! για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση, την πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών!

“Ο Μανόλης Ορφανός είναι ένας άνθρωπος με χάρισμα! Η ενεργητικότητά του, το πάθος του για αλλαγή, η συνεχής κινητοποίηση, η αστείρευτη επιθυμία του για δημιουργία, ήταν αυτά που με οδήγησαν στο πλευρό του! Πρέπει όλοι να ανασυνταχθούμε και να βρούμε μία κοινή πορεία πλεύσης για να υπερκεράσουμε όποιον σκόπελο εμφανίζεται μπροστά μας! Για μένα είναι τιμή να στηρίξω όχι μόνο την παράταξη του ΤΩΡΑ!, αλλά και να πολεμήσω μαζί του για τη Δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, την κοινωνική ισότητα και τη βιώσιμη ευημερία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.”

Ο Σαχ, με καταγωγή από το Πακιστάν και έχοντας ελληνική υπηκοότητα, σπούδασε Ιατρική στα Ιωάννινα, και το 2001 απέκτησε την ειδικότητα του ως Γενικός Ιατρός από τη Νομαρχία Καβάλας. Είναι μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης από το 2003 και είναι παντρεμένος με τέσσερα υπέροχα παιδιά.

Καθόλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του σε κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και Νίκαιας, καθώς και ως επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης Καβάλας και ως επιμελητής Α’ στο τότε Κέντρο Υγείας Θήρας, επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, εργατικότητα, ευγένεια και άριστο ήθος προς τους συναδέλφους του αλλά και προς τους ασθενείς του.

Πολυγραφότατος, αεικίνητος, έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε ιατρικά περιοδικά και συγγράμματα, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ιατρικά συνέδρια. Από το 2003 είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, της Ένωσης Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος, της Διαβητολογικής Εταιρείας καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό του ΤΩΡΑ!

Γιατρέ μου, ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο παραμένει και είναι αθάνατο! Η δική σου προσφορά στο κοινό καλό του τόπου θα παραμείνει άφθαρτη, πολύτιμος αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο μας! Συνεχίζουμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

  “Στο πρόσωπο του Μανόλη, μπορείς να βρεις σιγουριά και εμπιστοσύνη! Σε ό,τι τον χρειάζεσαι είναι παρών! Λειτουργεί δραστικά, με ευελιξία και στέκεται άξιος συμπαραστάτης δίνοντας απλόχερα τη βοήθεια ή την καθοδήγηση του!”

   Η Δήμητρα, από τον Βόθωνα, κόρη του Ηλία Δρόσου, με καταγωγή από το Καμάρι, και της Άννας Λιγνού, από τον Βόθωνα, έχει τελειώσει αισθητική, εργάζεται τόσο στον τομέα της, όσο και ως βοηθός φυσιοθεραπευτή στο “Spa Del Mar” στα Φηρά. Έχοντας ξαναπάρει μέρος στην πολιτική σκηνή του τόπου, γνωρίζει ήδη τις ανάγκες των νησιών και των συμπολιτών μας. Ως κόρη επίσης πρώην μόνιμου δημοτικού υπαλλήλου, άκουγε καθημερινά τα προβλήματα που έφταναν στους φορείς.

  Όραμα της, να υπάρξει στήριξη στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη! Θα επιθυμούσε τη δημιουργία μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, ώστε να βοηθηθούν ουσιαστικά οι άνθρωποι που χρήζουν στήριξης και φροντίδας.

  Η Δήμητρα, χτυπάει το καμπανάκι σε κάθε Σαντορινιό, ώστε να προσπαθήσει για το κοινό συμφέρον του τόπου του απαλλαγμένος από προσωπικά οφέλη και ρουσφετολογικές τακτικές! Θέλει αλλαγές και αυτές ξεκινούν από την εικόνα των δρόμων και των κτιρίων που υπάρχουν στο νησί. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η οδοποιία, καθώς και η αξιοποίηση των κατάλληλων κτιρίων είναι θέματα με τα οποία θέλει να ασχοληθεί μετά την 8η Οκτωβρίου!

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Δήμητρα! Σε υποδεχόμαστε, ξέροντας ότι πασχίζεις για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και την εξάλειψη των διακρίσεων! Αρχές που ενστερνίζεται και η νέα σου ομάδα! Το ΤΩΡΑ!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

  “Καλώς ήρθες Ανδριάνα στην ομάδα του ΤΩΡΑ! Η Ανδριάνα Βαζαίου, με καταγωγή από τον Καρτεράδο, του Ελευθερίου Βαζαίου (Παρδάλης) και της Λίλας Βαζαίου, μεγάλωσε και ζει στον Καρτεράδο.

«Εντάχθηκα στην ομάδα του ΤΩΡΑ!, γιατί πιστεύω στον Μανόλη Ορφανό! Είναι ο δήμαρχος που μπορεί! Αυτός που θα καταφέρει όλα όσα απαιτούμε τόσα χρόνια και κανείς δεν τα έχει υλοποιήσει! Έχουμε κοινό όραμα για τα νησιά μας! Ο Μανόλης, είναι ο μόνος που μπορεί να προσεγγίσει και να καταλάβει τη νεολαία. Εμπνέει εμπιστοσύνη και γι’ αυτό ο συνδυασμός έχει πολλούς νέους ανθρώπους με όραμα και πίστη για την επόμενη μέρα! Εγώ προσωπικά, βρήκα στο πρόσωπο του ένα συμπαραστάτη!»

Η Ανδριάνα, σπούδασε στο ΙΕΚ Ακμή, βοηθός φυσιοθεραπείας. Έχει εργαστεί στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Καρτεράδου, ενώ πλέον δουλεύει ως φυσιοθεραπεύτρια -μασέρ στην Θύελλα Καμαριού. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά και όραμα της είναι μία Σαντορίνη με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους! Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καθώς και ένα καθαρό νησί που θα απολαμβάνουν τόσο οι επισκέπτες και οι κάτοικοι, όσο και οι μικροί μας τετράποδοι φίλοι! Μία φιλοζωική με μεγάλη δράση είναι αυτό που ονειρεύεται να οργανώσουμε άμεσα!

Ανδριάνα μου, καλώς ήρθες στο ΤΩΡΑ! Οι προσπάθειές σου και οι ιδέες σου, γίνονται ένα με τα θέλω του ΤΩΡΑ! και όλοι μαζί παλεύουμε για αυτές από σήμερα κιόλας!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Exit mobile version