ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ “TRAVEL & LEISURE”

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ 2016 ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 t&l_santorini_2016 To διαδικτυακό δημοψήφισμα που διενεργεί το περιοδικό Travel & Leisure, και στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 1 εκατομμύριο διαπιστευμένοι αναγνώστες, είναι το εγκυρότερο του είδους. Βασισμένο σε ένα πολυκριτηριακό σύστημα, περίπου ένα εακτομμύριο αναγνώστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού, ανακηρούσουν τα καλύτερα κάθε χρονιάς.

Στην κατηγορία “Best Islands- Καλύτερα νησιά” η Σαντορίνη, πρωταγωνιστεί αδιαλείπτως, έχοντας μάλιστα μπει και στο “Hall of Fame” του περιοδικού, εξαιτίας της συνεχούς προτίμησης που της δείχνουν οι αναγνώστες. Για τα νησιά, βαθμολογούνται: φυσικές ομορφιές, δραστηριότητες και αξιοθέατα, εστιατόρια και γαστρονομία, ανθρώπινο δυναμικό και εν γένει αξία (value).

Η πιο σημαντική λίστα της τουριστικής βιομηχανίας, περιείχε φέτος κάποιες ανακατατάξεις καθώς η Σαντορίνη από την τέταρτη θέση που είχε πέρυσι (πρόπερσι έκτη) βρέθηκε στην πέμπτη, ενώ στην κορυφή παρέμεινε το Palawan των Φιλιππίνων. Στα καλύτερα νησιά της Ευρώπης, εντυπωσιακή είσοδο έκανε η ιταλική Ίσκια (Ischia) που εκτόπισε τη Σαντορίνη από την πρώτη θέση, μετά από πολλά χρόνια, με απειροελάχιστη όμως διαφορά. Χαρακτηριστικό, είναι μάλιστα και το σχόλιο στο editorial του περιοδικού από την Lindsey Olander, :Santorini (on the list for 16 years running)- Σαντορίνη 16 χρόνια στη λίστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΙΣΤΕΣ

ΕΥΡΩΠΗ (Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

Screenshot_10Screenshot_9Screenshot_8Screenshot_7Screenshot_6Screenshot_4Screenshot_2Screenshot_1

Screenshot_3

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *