ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 

LEONTARITISΟ συριανός φαρμακοποιός, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ερμούπολης και επίσης πρώην υποψήφιος Νομάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, θα είναι υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», του κ. Γιώγου Χατζημάρκου. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μάκη Δαδάου.

Δελτίο Τύπου

«Από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, ξεκίνησε ο Γιώργος Χατζημάρκος την παρουσίαση των χωρικών αντιπεριφερειαρχών της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Κίνησης «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά», όπου παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Μάκη Δαδάου , παρουσίασε σήμερα τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

«Η σημερινή ημέρα ανήκει στις Κυκλάδες, στον ανεξάρτητο περιφερειακό συνδυασμό Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά και στον Γιώργο Λεονταρίτη. Η δέσμευσή μας για αλλαγή πορείας και ταχύτητας, σηματοδοτείται με την επιλογή ενός πραγματικά ενεργού πολίτη, που διαθέτει πολλούς αγώνες στο ιστορικό του, με μεγάλη γνώση και θητεία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, με πολύ αγάπη και μεράκι για τον τόπο του, με ανιδιοτέλεια, με φαντασία, άποψη, πρόταση και πολύ όρεξη για δουλειά. Το κεντρικό θέμ ατης σημερινής ημέρας θα αποτελέσει και κεντρικό μοχλό ώθησης των Κυκλάδων στην κρίσιμη 5ετία που έχουμε μπροστά μας» τόνισε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά», κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η αποδοχή της πρότασης αυτής σημαίνει αυτομάτως δέσμευση για σκληρή δουλειά καθώς και ευκαιρία να αγωνιστώ από θέση ευθύνης για το αύριο των Κυκλάδων, που με πίστη στον τελικό στόχο, θα είναι αυτό που αξίζει σε έναν τόσο σπουδαίο τόπο. Μέσα από την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά», μου δίνεται η δυνατότητα να δώσω ακόμη μία μάχη για τον τόπο μου, διεκδικώντας για αυτόν όλα όσα του έχουν στερήσει μεσα από  λάθη, αδυναμίες και κακούς χειρισμούς ενός παρελθόντος που δεν του άξιζε», δήλωσε ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης  «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά», κ. Γιώργος Λεονταρίτης».