ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙ-ΕΔΧ Ή ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

 

“Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει βγει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορά την απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ Αυτοκινήτου (Επιβατηγό Δημοσίας Χρήσης – ΤΑΞΙ ή ΕΙΔΜΙΣΘ) ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο.

Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων αφορούν το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας (Ίο, Θήρα, Θηρασιά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ανάφη) και αντιστοιχεί μία για κάθε νησί. Κάθε ενδιαφερόμενος – φυσικό ή νομικό πρόσωπο – που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο θα πρέπει να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι για θα πρέπει να καταθέσουν στην αρμόδια Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων αίτηση με την οποία θα προσδιορίζεται η έδρα ή οι έδρες για τις οποίες ζητείται άδεια, υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο ή το νόμιμο εκπρόσωπο του, συνοδευόμενη από φάκελο με τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί μετά την πρώτη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης – πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το έντυπο αίτησης χορηγείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.pnai.gov.gr όπως και η παρούσα πρόσκληση με τις αναλυτικές προϋποθέσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος”.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΔΧ 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *